Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lulu1980

Mój facet mnie zostawił w chorobie

Polecane posty

Gość Lulu1980

Zachorowałam na nowotwór,jestem w trakcie badań i konsultacji z lekarzami itd.Boję się,nie potrafię funkcjonować na codzień,tracę siły do życia.Potrzebuje przyjaciela a mój mężczyzna,z którym jestem od 4 lat,opuścił mnie gdy mu powiedziałam o chorobie,nawet mnie nie przytulił,nic.Wysłuchał mnie nie powiedział nic,tylko że musi iść do domu bo wcześnie wstaje.Od tamtej pory mi milczy,gdy dzwoniłam to szybko kończył rozmowe twierdząc,że jest zajęty w tej chwili i nie oddzwaniał.Gdy pisałam to zdawkowo odpisywał dwa,trzy słowa wogóle nie na temat,gdy napisałam że go potrzebuje bo czuje się fatalnie to dostawałam odpowiedz,że nie będzie mnie w takim razie męczyć i dobranoc.I milczenie kolejne dni.Zostawił mnie teraz gdy go najbardziej potrzebuje.Ta sytuacja dodatkowo mnie dobiła,nie potrafie zrozumieć dlaczego tak postąpił.

Gość gość
Bo jest debilem. Współczuje. Szkoda że tak późno dowiedziałas się o tym z kim żyjesz.

Gość gość
Co zalisz sie?Jadynie zal mozesz miec do siebie ze takiego sobie wybralas. Widac nie potrzebny mu ciezar u nogi. I nie jedna lepsza sobie znajdzie. Jedynie zmarnowal 4 lata zycia na dziewczyne bez przyszlosci. Ale na pewno sie otrzasnie po tym i znajdzie kolejna ladna i zaradna a nie takie byle co. Powinnas go przeprosci ze zmarnowalas mu 4 lata zycia w ogole po co dalej z toba mialby byc? Do seksu to bedzie mial zdrowa ladniejsza i mlodsza ktora nie bedzie mu robila problemow. A tak to tylko zbedny balast.

Gość gość
23.17 Jesteś...potworem!

Gość gość
Śmieć z niego. Straszna świnia. :( Bardzo ci współczuję będę modlił się za twoje zdrowie

Gość gość
23:17 Dlatego właśnie nie chce mieć faceta :D

Gość gość
gość dziś - nie wiem czy to nie rodzaj wyjątkowo cynicznej okrutnej ironii, ale tak czy siak ten koment idealnie oddaje to jak zdecydowana większość facetów widzi związki.

Gość gość
dziś a jak piszą, że wszystkie polki są puszczalskie to ci miło być szufladkowaną? jeśli nie to też nie wrzucaj wszystkich facetów do jednego wora.

Gość gość
To wyżej pisał Przemo kafeteryjny psychol przecież to chory łeb:-o a tak wogule współczuje Ci faceta. Olej go. Napewno bedziesz miała wsparcie w rodzinie, bliskich znajomych. Teraz przed Tobą ciężka walka o zdrowie. O nim zapomnij nie jest Ciebie wart, jest śmieciem. A Ty walcz!!!! Wygrasz badź silna. On jeszcze bedzie padać u twych stóp z przeprosinami, ale wtedy to Ty kopniesz jego. Powodzenia.

Gość gość
Zwisa mi opinia na temat Polek i ich rzekomego k******a. Ja d**y nie daje wszem i wobec więc co mnie to obchodzi z kim która sypia?

Gość gość
dziś Napisałem to jako przykład szyfladkowania ludzi. Ty przed chwilą nas mężczyzn wszystkich zaszufladkowałaś, bo naczytałaś się prowokacji psychola przemka na kafe i teraz ci się wydaje, że większość facetów jest tak jak on popier'dolona... otóż zaskoczę cię. Mimo, że wśród mężczyzn jest wiele świń, to większość to normalni ludzie.

Gość gość
Ja nic takiego nie napisałam. Oprócz tego że nie chce mieć faceta.

Gość gość
Mogli by wkońcu coś zrobić z tym psychicznym Przemo. Śmieć aspołeczny.

Gość gość
Twój były wcześniej czy póżniej znajdzie się dokładnie w takiej sytuacji, w jakiej zostawił ciebie. Widziałam już x razy, jak los się tak odwracał. Niekoniecznie w moim życiu. A tobie zyczę zdrowia, niech choroba przejdzie na tego sk*****ela.

Gość gość
Tacy sa faceci. Niestety. Udaja milosc by miec kogo obracac w lozku i z kim sie pokazac i pochwalic kolegom. A gdy laska zachoruje i jest 'bezuzyteczna' to wymiana na nowa.

Gość gość
Faceci są różni, znam też takiego, który się opiekuje kobietą niepełnosprawną na wózku i słyszałam w tv o chłopaku gdzieś z małopolski, który został ze swoją dziewczyną mimo jej wyłysienia (!). Nie można wszystkich oceniać wg przykładu naszego kafeteryjnego psychola. Który zresztą chyba tylko pdszywa się pod Przemo.

Gość gość
nie jestem zaden przemo :) a tego cynizmu to nauczylem sie od kobiet wiec nie wiem skad to wielkie halloo :) Wiec w ogole skad to cale oburzenie 99% spoleczenstwa zarowno faceci i kobitki to wlasnie takie cyniczne .ujki osoby tylko ja sie z tym nie kryje. Ale jak chcecie tez moge tu poudwac jak reszta: o naprawde ale z niego dran strasznie sie przejalem (szczegol ze i tak kazdy ma to gdzies a jakby z twojego neiszczescia jedna z druga mialy fajnego twojego faceta teraz to by jedna z druga cie w lyzce wody utopily). Ale dobra poudawajmy dalej jeszcze ktos uwierzy.

Gość gość
Ja bym nie chciała faceta który ją rzucił, dostałby ode mnie kopa na odlew i zyczenia wszystkiego najgorszego. 00:06 oceniasz ludzi według własnego cynizmu, interesowności i podłości.

Gość wasz znany psychol
polki to szmaty i ku'rwy, tyle

Gość gość
Meżczyzna,który porzuca kobietę w takiej sytuacji to zwykły śmieć.I nie da się jego postepowania wytłumaczyć że nie wiedział jak się zachować w takiej sytuacji.

Gość gość
Nie rozumiem tu czegoś. Jesteś rocznik 1980 czyli masz 38 lat i bylas z facetem cztery lata i nawet ze sobą nie mieszkaliście? Tylko nocowanie u siebie jak nastolatki? Nie dziwilo cie to ze facet nie chce z toba zamieszkać ani żenić się?

Gość gość
Bywają i takie zwiazki.

Gość gość
Gdyby był twoim mężem..

Gość Bicu
Wy jesteście jeszcze gorsze, męża cm z małymi dziećmi potraficie zostawić i wyjechać się kürwić za granicę. Baby to dno.

Gość gość
Powinnas przeprosić tego meżczyzne ze zmarnowalas mu 4 lata, a teraz wymagasz od niego takich rzeczy.

Gość gość
Nie żałuj ,to zły człowiek.Prędzej czy później by cię zostawił .Nie jest sztuką być z kimś gdy jest dobrze.Wyzdrowiejeszi spotkasz kogoś.

Gość gość
Proponuje odczekac. Niekoniecznie jest partner, ktory w takiej ciezkiej sytuacji nabral dystansu, "smieciem" itp. Takie zachowanie wcale nie jest rzadkie w kontekscie ciezkiej choroby osoby bliskiej. Zaleznie od konstytucji psychicznej taka wiadomosc moze wyzwolic u partnera strach i bezsilnosc i wlasnie potrzebe dystansu. I przestancie glupki obojga plci sie wzajemnie wyzywac, sa jak widac prawdziwe problemy.

Gość gość
Bardzo nie ładnie z jego strony :D

Gość gość
Poczekaj, może to jak z nieplanowanym dzieckiem i zaraz się gościu ogarnie, czego Ci życzę. Ps. Poczytaj o gravioli.