Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie przeszkadzają wam ogromne premie dla pisu?

Polecane posty

Gość gość
13:35 I znowu ogólniki.... Przyzwalał czy nie dopilnował? A uszczelnianie VAT to długotrwały proces, propaganda pis może mówić nawet że wybudują milion mieszkań za 1 zł, i ludzie uwierzą....

Gość gość
Ogólniki, naprawdę? Mieli 8 lat na uszczelnienie, co tak naprawdę zrobili dla przeciętnego Polaka? Nie lubię Pisu ale trzeba przyznać że otrzymują obietnic wyborczych, samo 500 plus zrobiło wiele dobrego, widać jaką była w Pl nędza skoro tę pieniądze poprawiły jakość życia tysięcy rodzin a jeszcze inni gotowi zabić bo sąsiadka dostaje 5 stówek :D ta wasza platforma niby taka europejska ale nie pomyślała o Social i dla rodzin mimo że w Europie to norma, za to chętnie chciała sprowadzać muslimów.

Gość gość
Nie jestem ani za PiS ani za po, martwi mnie, że ludzie chyba są zahipnotyzowani, bo pierdziela jak roboty, jak sekta.

Gość gość
Ludzie lubią to co łatwe dla nich do zrozumienia - 500 na konto, a jakże. Ekonomia polska w trakcie kryzysu za po nikogo nie obchodziła, procesy gospodarcze takie trudne.. Więc pis wali socjalem żeby tylko obywatel był zadowolony i za dużo nie myślał...

Gość gość
Bo obywatel ma być zadowolony z rządu, to chyba oczywiste. A zdradź mi jeszcze, jakież to skomplikowane mechanizmy wyrażała po dla poprawy polskiej gospodarki? Bo to że za bezcen sprzedała zachodowi kilka polskich spółek to wiemy.

Gość gość
A jak ma być obywatel zadowolony z obsadzania spółek swoimi ziomkami i dawania sobie grubych premii pod stołem?

Gość gość
Dojna zmiana, koryto plus...

Gość gość
Nie, przynajmniej oficjalnie to robią, niektorym pewnie sie nalezalo, poza tym to i tak ulamek pieniędzy wprowadzonych przez poprzednia wladze.

Gość gość
Oficjalnie??????????? hahahaha, żeby nie Brejza to w ogóle by się nie przyznali, teraz na kolejne interpelacje poselskie migają się od odpowiedzi ze strachu że wyjdzie ile sobie nakradli....

Gość gość
Dzisiaj podali, ile Gowin porozdawał kasy swoim ziomkom... A teraz szykuje się ofensywa frakcji Rydzykowej w pis (Sobecka, Piotrowicz, Szyszko, Macierewicz) - szykuje się kolejna gruba kasa dla Łojca Dyrektora, Ale skoro ludziom to pasuje bo dostali jakieś ochłapy... Taki kraj, a i będzie nowa wojna aborcyjna, już niedługo Godek się o to postara