Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robespier talaj

Jak zakończyć chory układ w pracy gdy poznałem nową dziewczynę?

Polecane posty

Gość robespier talaj

Przeważnie to dziewczyny dostają pracę za seks ale w moim przypadku było odwrotnie. Mam 25 lat a dostawiła się do mnie 43 letnia szefowa. Póki nie miałem nikogo to chętnie korzystałem gdy sama rozkładała nogi. Chyba tylko głupi by nie skorzystał. Teraz jednak poznałem dziewczynę i się zaangażowałem. Ona chyba też. Problem w tym, że chory układ w pracy nadal trwa. Szefowa wie już, że mam dziewczynę. Tak naprawdę to jeszcze nie jesteśmy parą ale mam nadzieję, że wkrótce zostaniemy. Szefowa jednak powtarza, że przecież tamta nie musi o niczym wiedzieć. Zaznaczam, że między mną a szefową nie ma żadnej miłości, żadnego romansu ani nic takiego. Jest tylko seks. Szybkie numerki w zamkniętej od środka kanciapie. Parzymy się jak zwierzęta bez żadnej gry wstępnej. Ona lubi na ostro, ja też. Podwija spódnicę, odciąga pasek bielizny znad krocza i każe mi brać się do dzieła. Mnie to wszystko już zaczyna wkurfiać wszystko. Czuję się jakbym zdradzał dziewczynę choć jak już wspominałem oficjalnie ona jeszcze nie jest moją dziewczyną. Jak raz powiedziałem szefowej, że więcej nie chcę jej bzykać to się zapieniła i kazała iść do kadr po obiegówkę (czyli że niby mnie zwalnia). Oczywiście nie zwolniła ale to dlatego, że uległem i po raz kolejny dostała co chciała. Kolega mi radził, żebym nagrał komórką jak się bzykamy to będę miał dowód na gwałt. Obrazu mi się nagrać nie udało bo telefon się osunął ale jest dźwięk. Niestety nawet ja sam po przesłuchaniu nagrania doszedłem do wniosku, że nasze upojne stękania (moje też) trudno nazwać gwałtem. To już nie wiem co robić. POmocy

Gość gość
oj dziecko dziecko bo inaczej nie da sie tego nazwać weź zmień pracę i numer telefonu ... jeśli jest możliwość to zmień adres zamieszkania a nawet miasto . Ta szefowa jakaś nienormalna jest .

Gość gość
Dziewczyna, którą poznałeś jest w Twoim wieku czy starsza? Odejdziesz od szefowej to jeszcze zatęsknisz za ciupcianiem. Przekonasz się sam. Ja pierwszy raz miałem ze znacznie starszą kobietą, później też same starsze. Dopiero niedawno spróbowałem seksu z rówieśniczką i powiem Ci, że to nie samo.

Gość gość
Ble meska dziw*a Okropni jestescie wszyscy

Gość gość
taaaa gwałt, jaki gwałt? Sam zacząłeś dawać doooopy, a teraz poszkodowany misio, meee toooo. Jakby tak ci to nie pasowało dawno byc odszedł

Gość gość
Graj w tę samą grę co feministki. Najpierw wdaj się w układ, a później nagraj i posądź o molestowanie. Gwałt nie ma płci! Jak kobiety mogą to czemu faceci nie?!

Gość robespier talaj
@ gość dziś oj dziecko dziecko bo inaczej nie da sie tego nazwać weź zmień pracę i numer telefonu x Łatwo powiedzieć. Trudniej wykonać. Piszesz tak jakby znalezienie pracy w Polsce było pestką. Wiesz ile się CV naroznosiłem zanim dostałem tę posadę? Mam kredyt na samochód, mam telefon na abonament na 2 lata, mam kablówkę i internet. Z czego ja to wszystko poopłacam jak po prostu tak sobie rzucę robotę?

Gość gość
Wspólczuję dziewczynie, bo jeszcze nie wie, że się z męską dziwką zadała/

Gość gość
obrzydliwe, jak zakonczyc? jezyka nie masz? zwolnij sie sam i spieprzaj od starej lampucery

Gość gość
prowo dzieciaku do ksiazek 🖐️

Gość gość
Jestes oblesny

Gość gość
I jeszcze ofiarę udaje. Przecież wiadomo, że szefowa to rasowa sucz i będzie się mścić. A ten wszedł w układ i poszkodowany misio.

Gość robespier talaj
@ gość dziś Dziewczyna, którą poznałeś jest w Twoim wieku czy starsza? x Jest o rok młodsza.

Gość gość
Pytanie zasadnicze - Czy podoba ci sie sex ze stara lampucera? Od tego pytania trzeba zaczac.

Gość robespir talaj
@ gość dziś Pytanie zasadnicze - Czy podoba ci sie sex ze stara lampucera? Od tego pytania trzeba zaczac. x Tak jak napisałem wyżej. Początkowo traktrowałem to jako okazję do poroochania. Chyba tylko głupi by nie skorzystał gdy kobieta sama rozkłada nogi. Skorzystałem i ja. Teraz już mi się nie podoba. Teraz poznałem dziewczynę. Ale nawet gdybym jej nie poznał to przestał mi się podobać sposób w jaki ona mnie obecnie traktuje. Kiedyś była miła i kokietowała mnie a teraz szkoda gadać. Podczas seksu słyszę tylko szybciej, bardziej w lewo, bardziej w prawo, teraz dobrze, tylko przyśpieszo trochę, jeszcze szybciej, o właśnie, tylko nie spuszczaj się za wszcześnie. Teraz to praktycznie bez przerwy lecą w moją stronę takie teksty. Kurfa czuję się momentami jak czarnuch na plantacji. Jednak pytanie czy seks sprawia mi przyjemność jest trochę bez sensu bo mimo jej zachowania kootas mi stoi i spuszczam się za każdym razem.

Gość gość
Dajesz sobą pomiatać chłopie ogarnij się póki nie jest za póżno.

Gość gość
Jezus żebym nigdy nie spotkała w swoim życiu męskiej dziffki, jesteś obrzydliwy dziewczynie daj spokój , totalna patologia na wymioty zbiera

Gość gość
Ruchau babe byle się spuścić i teraz pretensje. SDobrzse, powinna ci koło dooopy zrobić śmierdzielu.

Gość robespier talaj
Czy wy jesteście wszyscy piertolnięci? Darujcie sobie rady w stylu zmień pracę, ogarnij się, rzuć ją, itd. Powtarzam, skąd wtedy wezmę kasę na opłacanie rachunków jeśli zrezygnuję z comiesięcznej stałej wypłaty? Ciekawe czy tak samo byście gadali gdy to wam przyszło nagle zostać bez środków do życia. Wiem jedno, jeśli was posłucham tępaki to nawet przyszłą dziewczynę stracę bo nie będę miał na głupią randkę. Spiertalajcie z takimi radami. Zawsze wiedziałem, że na kafe siedzą głupki i idiotki ale nie spodziewałem się, że aż takie.

Gość gość
Idź do męskiego burdelu i tak się skurffiles

Gość Szefowa autora
Gówniarzu, co ty tu wypisujesz!!!!! Za 5 minut masz być na zapleczu, ja już pasek od gaci przesuwam !

Gość gość
Uhahahahha dziewczynę za pieniądze ze szpary szefowej będzie na randki zapraszał :D

Gość gość
Prowo przema prawika jak nic a wy to kupujecie. :D

Gość gość
Masz idealny układ. Dobrą pracę, ru/chanko i dziewczynę na boku, która może zostanie z tobą na dłużej. W takiej sytuacji żyje tysiące kobiet, które są zmuszone zaakceptować sytuację. Wiec i ty nie jesteś wyjątkiem. Ciesz się życiem bo krótko trwa i wszystko kiedyś się kończy. Co możesz zrobić w twojej sytuacji to poprosić szefową o podwyżkę. Jak ją dobrze wy/ru/chasz to może się zgodzi.

Gość gość
gość dziś Prowo przema prawika jak nic a wy to kupujecie. smiech.gif x Przemo prawik to 3 zdań na krzyż nie umie sklecić a to pisane jest w miarę bezbłędnie co eliminuje przema z kręgu podejrzanych

Gość gość
Swoja droga to ciekawe. Gdyby mężczyzna szef wymuszał seks na podwładnej to wszyscy by się użalali nad biedną przymuszaną dziewczyną a winnym całej sytuacji byłby oczywiście facet. A gdy jest odwrotnie i to kobieta szefowa wymusza seks na podwładnym to winnym... znowu jest facet. Wytłumaczy mi ktoś tę logikę bo nie kumam?

Gość gość
I jak zwykle faceci robia z siebie ofiarę

Gość gość
Jakby wymuszał, to ok. Ale tu mikt nie wymuszał, sam chetnie obrabiał dziurę, a teraz się żali i ma pretensje, że jest traktowny jak na plantacjii ha ha

Gość gość
No, a szefowa jest singielką?