Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co zrobić z negrzecznym w szkole 7 latkiem?

Polecane posty

Gość gość

dostałam info od pani, ze źle zachowuje się w stosunku do kolegów ostatnio ma kolegów w klasie, przychodzą do ans do domu, bawią się nie wiem o co chodzi w szkole, uczy się bardzo dobrze, do osób starszych jest ok, ale mam taka sugestię od pani ma uwagę, że zabierał koledze tornister i nie chciał oddac w żartach, ale nie reagował też na prośby nauczyciela w świetlicy nie wiem co z nim nie tak, co zrobić, czy ostro reagować czy jak?

Gość gość
Moim zdaniem nie reagować ostro. To zabawa, ale ma jakieś źródło. Może niepewność, albo zwykła dziecięca głupota. Może przekierować jakoś uwagę dziecka?

Gość gość
on kolegów uwielbia wręcz, nie może życ bez towarzystwa, musze wypytać najpierw o co chodzi dokładnie, ale już się zdenerwowałam wiem, że potrafi nie słuchać jak ktoś prosi o coś, jest uparty może ktoś mu się nie spodobał i tak go potraktował, ale to nie moze tak być i trzeba coś z tym zrobić tylko co

Gość gość
Chcą żebyś wychowała lebiegę, bo pani w świetlicy nie wzbudza szacunku i nikt jej nie słucha.

Gość gość
Nic nie rób, tylko rozmawiaj, w szkole odpowiedzialność spoczywa na nauczycielach. W domu na Tobie.

Gość gość
Daj w d**e.

Gość czerwonamiśka
Zacznij od rozmowy, wypytaj o wszystko, żeby wiedzieć jaka jest sytuacja.

Gość gość
Boże, ja rozumiem ze to tylko forum, ludzie piszą często z telefonu.... Ale na litość boską - UŻYWAJCIE znaków interpunkcyjnych!!! Przecież tego zlepku słów nie da się normalnie czytać. Sorry za ot