Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ból plecow przez biust

Polecane posty

Gość gość

Mam 170 wzrosty i 47 kg nie moge przytyc ale mam biust miseczkę 70e ....myslicie ze to dosc sporo jak na duza niedowage =/ staram sie przytyc jem nornalnie ale takie geny

Gość jamgość
wcale nie musisz przytyć! masz dobrą wagę do wzrostu! biust też ok! a na plecy to wystarczy wzmocnić ciało ćwiczeniami z masą własnego ciała np. brzuszki i przeprosty na ławce rzymskiej na mięśnie na plecach tzw. prostowniki mozesz też się podciągać na drążku robić pompki damskie i przysiady znajdź na YT filmiki z treningu np. Al Kavadlo i Danny Kavadlo to zobaczysz co i jak!

Gość gość
Dzięki za rady ale wolałabym przytyc =(

Gość gość
Nie tyj!!! Wybij to sobie z glowy. Cycki tez ci utyja!!! Kregoslup bedzie dzwigal nie tylko to co ci przybedzie na calym ciele ale tez ciezsze cycki. Ja gdy wazylam 48 kg mialam 65E/F, albo 70D/E. Teraz jestem duzo grubsza. Mam 80H, obwod wiekszy bo jestem w ciazy, ale plecy bola strasznie od ciezaru cyckow. Jednak gdy bylam chuda (48 kg) czulam sie najlepiej i najlzej, jeszcze do 60 kg bylo znosnie. Ale powyzej to tragedia. Po porodzie biore sie za siebie zeby wrocic do wagi sprzed kilku lat i dwoch porodow. Moj cel to wazyc max 55 kg, od razu i cycki troche spadna i beda plecy odciazone.

Gość gość
A ile masz kochana wzrostu ?

Gość gość
straszny paproch z ciebie 47 kg

Gość gość
Pisalam o 13.27. No ja to kurd**el przy tobie. Mam 162 cm wzrostu. Najmniej wazylam 48 kg i super siez tym czulam. Wiem,ze przy wzroscie 170 cm to juz chudziej sie wyglada, ale uwierz mi. Lepiej byc chudym i lekkim, nie miec tak obciazonych stawow i kregoslupa niz tak jak ja teraz,grubym i spuchnietym, bo strasznie woda mi sie zbiera w organizmie w tej ciazy. Poza tym ja do 30 stki nie tylam, moglam sie nazrec pizzy, fastfoodow i bylo ok. Potem metabolizm mi szybko polecial a przyzwyczajenia zostały. Ciesz sie tym czasem kiedy organizm ci nie tyje od samego patrzenia na czekolade :). Ja jestem po 40stke, i wiem, ze aby schudnac to bedzie trud stulecia i zarcie gotowane w odpowiednich porach.

Gość Sisior
Wsądze ci k****a w piersi to ci bul przejedzie

Gość gość
Oczywiscie, ze lepiej byc szczuplym ale ja mam za duze do mojej wagi haha

Gość gość
Gdzie są takie idealne kobiety? Ja nie umiem takiej znaleźć jak są piersi to zazwyczaj nadwagą a jak szczupła sylwetka to góra B. Dziewczyny gdzie jesteście ja natychmiast się oświadczam :)

Gość gość
lubis Titf****ng ?

Gość gość
Oto typowe właśnie odzywki facetow..

Gość gość
lubisz titfuuckking ?

Gość Przystojny panicz 66
Do j****ia każda dobra aby w pakować druta spuścić się na cycki i uciec jak pies

Gość gość
I oto przykład jak reaguja faceci

Gość gość
Nie wierzę że taka szczupła dziewczyna może mieć naturalnie taki duży biust.Takie cuda nie istnieją.

Gość gość
Cycki duże mmm jest za co łapać i ssać

Gość gość
Akurat mnie babka zmierzyła w sklepie thriump i mam takie co wcale nie jest super

Gość Jadzia 55
Duży biust zawsze z reguły powoduje ból pleców.I tu tylko pomogą ćwiczenia,rehabilitacja i odpowiedni biustonosz. Ja mogę polecić rehabilitację w ośrodku Kimed w Warszawie ,sama tam tam chodziłam na zabiegi i masaże i laser wysokoenergetyczny,który mi pomógł właśnie na odcinek piersiowy kręgosłupa.Tez mnie boli ale z powodu siedzacej pracy ,nie biustu.Ale w przypadku pań obdarzonych dużym biustem,jak najbardziej polecany.

Gość gość
Warto zacząć uprawiać sport jak na przykład pływanie na basenie. Wtedy mięśnie naszych pleców będą znacznie silniejsze. Polecam wam również udać się do www.reha-kfz.pl w Krakowie. Ja tam chodziłam gdy bolały mnie plecy. Gdy ból się zmniejszył zaczęłam ćwiczyć na basenie.