Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na mojej wsi dziewczyna lat 17 wpadła z facetem lat 38

Polecane posty

Gość gość
,,gdybym słuchała Polaków..." taaa na zachodzie nowa krew by czekali do 30-tki aż ci się zachce :-P

Gość gość
Zniszczona chyba zatrzymała się na poziomie tych 15-latek... żyje w swojej bajce, jeszcze jej życie nie przeczołgało ;-)

Gość gość
Następna królewna czekająca na idealnego królewicza, rówieśnika 195 wzrostu i pytą 30 cm w zwisie nielubiącego seksu :classic_cool:

Gość gość
Przesada 20 lat różnicy.Ciekawe co taki mężczyzna ma w głowie.Za pewne myśli tym co nie trzeba.Mężczyźni od wieków mają takie dziwactwa i szatańskie tendencje które usprawiedliwiają,obarczając winą kobiety.Ale Ty autorko to też wścibska baba jesteś :D.gość wczoraj pociąg do 15-19 latek nie jest zły ale pozwalając na to oni będą chcieli więcej,hebefilia to dewiacja.Ale no cóż, mężczyźni zawsze mają takie zboczenia.W tym kraju zabieracie kobietom wolność i młodość a sami chcecie być wiecznie młodzi.Ale nie będziecie :D Nauczcie się szanować kobiety i nie róbcie z nich troskliwych mamusiek a potem nie płaczcie że są złe.Pisanie o popędach zwierzęcych jest tu nie na miejscu.Zniszczonagirl Nie denerwuj się tak,chociaż jak na moje 32 lata to jeszcze nie czytałam tak młodej i mądrej osoby.Ogólnie to mężczyźni są dewiantami.

Gość gość
gość dziś Zniszczona chyba zatrzymała się na poziomie tych 15-latek... żyje w swojej bajce, jeszcze jej życie nie przeczołgało Yy A w Polsce stare 30-40 latki ubierają się w młodzieżowe ciuszki,zachowują się jak dzieciaki i myślą że są cool.To faceci mają być poważni.A jej życie jest dość młode.15 latka czy 20 latka?20 latka ma myślec o sobie,ma być głupiutka bo to jest jej młodość.To w dzikich krajach takie dziewczyny to tracą.Sama jak miałam 20 lat byłam głupiutka.I nic mi nie umknęło.Na dorosłość ma czas :)!

Gość gość
czytam was faceci i śmieje sie :D pisanie do 20-21 letniej gówniary że jest jak 15 latka,wasze matki pewnie was za młodu rodziły (15-23) stąd ta frustracja że dziewczyna prawidłowo się rozwija i nie dorasta na siłe

Gość gość
Ej no, czemu temat ucichł? Taka dobra beka była!

Gość gość
Faceci mają skłonnośc***edofilskie i radyklane poglądy co do płci żeńskiej.Niedługo będę pisać że 20 latki są stare :D Śmiech na sali

Gość gość
z punktu widzenia 17 latki to wcale nie tak fajnie być z kimś grubo starszym nawet jak początki są miłe, bo on komplementuje i podnieca go jej młode ciało, ją to cieszy i wiadomo co dalej, jak on ma kasę i ustawiony to już w ogóle... ale po jakimś czasie jednak żal i ciągnie do rówieśników, bo tak już jest - inna chemia... nie każda, która ma lub miała starszego, przyzna się, że tak jest : P

Gość gość
21 wiek ludzie zaglądają do łóżka innym i uważają że 15 latka jest dojrzała,ciemnota z dwóch stron.

Gość gość
rece opadaja 15 latka i 20 latka to kobieta?według płci tak ale jako osoba?myślałam ze raczej dziewczyna...ja stałam się kobietą jak miałam 24 lata i raczej około tego wieku dziewczyny stają sie kobietami

Gość gość
Od 100 lat nikt wam facetów nie wybiera to dlaczego wy wyręczacie innych? ...panie dobra rada, autorytety moralne i intelektualne, w końcu 100 lat samodzielnego myślenia to nie 100 tyś HA HA! :-D

Gość gość
ja mam tylko jedno pytanie: JAKA NAZWA TEJ WSI ???