Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nawet na kafe zdażają się czasem myślące kobiety... szkoda tylko, że tak żadko.

Polecane posty

Gość gość
Masz rację.Będę od dziś słuchać Twojej rady.Nie należy się dawać ponosić emocjom.

Gość gość
zniszczonagirl ty mozesz wypie*dalac odrazu bo napewno z myslaca kobieta nie masz nic wspolnego.

Gość gość
zdarza i rzadko tumanie Nie wiem co myśląca kobieta miałaby robić z kimś tak tępym i bez podstawówki

Gość gość
zniszczonagirl dziś Już wiem czemu jesteś zniszczona. Jeżeli słowa tej dziewczyny z linku nie brzmią dla ciebie sensownie, to wiadomka czemu jesteś zniszczona :D

gość dziś Są sensowne ale to zależy dla kogo.I co cieszysz się z mojej tragedii?I tak curfo zostaniesz sam,za to że jesteś taki podły dla innych ludzi :) To faceci mają takie schizy o dziewictwie,zdradach i innych takich d**erelach.Idź się lecz :) I twoje zdanie mnie yebie,jesteś chory na głowę

Jesteś nadpusty psychicznie.Nie nadajesz się ani do związku ani do małżeństwa.I nic ci nie wyjdzie w życiu bo jesteś złym człowiekiem.Wyżywasz się na innych a tego Bóg nie nawidzi!A cytaty z biblii o cnocie sobie daruj.Kiedyś będziesz płakać ale nikt się nad tobą nie będzie użalał

I nie pisz do mnie bo nie mam czasu na takie pasożyty psychiczne.Jesteś zepsuty psychicznie.Cnota ci nie pomoże ani kobieta.Nic ci nie pomoże :D

Gość gość
Ta kobieta robi komuś łaskę?Myśląca jest ale czy mądra?zniszczonagirl zgadzam się w 100 proc!to człowiek uszkodzony i jego energia jest zepsuta.Zwykła k****a męska która myśli że jest lepsza bo ma cnotę.Dobrze napisałaś jak na swój za pewne młody wiek.Ja pracuję nad czakrami i znam się na ludziach a ten człowiek to taki zepsuty osobnik.

Gość gość
on jest zepsuty psychicznie :D świetnie ujęte! gość dziś zmieniasz temat bo ci dziewczyna prawdę napisała :) Polaków kobiety nie chcą bo to wampiry energetyczne.Ty tak samo i żadna dziewica ci nic nie da

Gość gość
potwierdzam girls!zepsute wampiry energetyczne!uciekać od takich facetów szybko

Gość OTVARTA
Hej, jeśli szukacie oszczędności choćby na ciuchy, to zastanówcie się nad swoim budżetem domowym. Zacznijcie oszczędzać choćby na abonamencie telefonicznym. W OTVARTEJ, nowym operatorze telefonicznym, abonamenty są już od 7,99 zł miesięcznie!