Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pierwsze spotkanie

Polecane posty

Gość gość

No więc sprawa wygląda tak: prawie 4 miesiące temu poznałam w internecie chłopaka. Jest ode mnie starszy o 2 lata. Mieszka w Niemczech, jest też rodowitym Niemcem. Ponieważ kocham niemiecki nie ma problemu z dogadaniem się. Bardzo fajnie nam się pisze, rozumiemy się, ufamy sobie. Wymienialiśmy się już zdjęciami. On mi się bardzo podoba. Myślę że ja mu też. Ja jednak chciałabym spotkać się z nim w realu. W końcu. Bo co innego pisać a co innego rozmawiać na żywo. Ale problem jest taki że nie wiem jak zaproponować spotkanie. Z jednej strony chce, a z drugiej będzie mi głupio.. Bo jednak musiałby przejechać kawałek (dzieli nas ok 800km). Żeby przenocować w hotelu też pieniądze byłyby potrzebne.. A mi na nim naprawdę zależy. Chciałabym zobaczyć go na żywo, dotknąć go, przytulić.. Czy wy byście zaproponowali spotkanie czy też byłoby wam głupio? Nwm za bardzo co robić /: Cholernie mi zależy ehh Nie chce też aby myślał że go zmuszam czy coś.. bo boje się że tym pytaniem coś zepsuję. Doradźcie plis :/

Gość gość
Nie spotykaj się z nim bo cię jeszcze zgwałci albo zabije

Gość gość
Noo lepiej nie. Licho nie śpi.

Gość gość
Dlaczego uważacie że mnie zgwałci? Liczyłam na jakieś sensowne odpowiedzi.. Jest miłym chłopakiem. Pochodzi z normalnej rodziny. Owszem wiem że w internecie wszystko wygląda inaczej. Ale wiem co robię. Zawsze jest jakieś ryzyko. Więc jak? Czy waszym zdaniem głupio jest zaproponować spotkanie?