Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JOLA czekaj na pismo z sądu

Polecane posty

Gość gość

Mówił ci już ktoś że powinnaś się leczyć?

Gość gość
Zgłaszam!

Gość gość
ja zgłaszam Jolę za pomówienia i zniesławienie.!Za te farmazony niestworzone jakie wypisuje na 4 fun tv! to idzie na całą POLSKĘ!!!TO JEST KARALNE .zA OBRAZĘ I ZA INTERESOWANIE SIĘ ORAZ INGEROWANIE W CUDZE ŻYCIE.PISMO POSZŁO!

Gość gość
wypisujesz debilko że mam autyzm? lepiej zapytaj Magdy dlaczego piła i paliła w ciąży! przez nią dziecko jest chore! W naszej rodzinie nie ma i nigdy nie było autyzmu.Ja chciałam iść z kimś na wesele? z kim? z twoim fagasem? idiotko ja mam męża!!!!i dzieci i to z nimi bym szła ale nie idę! bo pokłóciłam się z kuzynem! przez Koniara debila!aha i jeszcze jedno wara mi od mojej Uczelni ,ja ci dam zaraz znajomą wykładowce to ci się odechce bruździć!To co robisz i wypisujesz jest karalne .Żądam publicznych przeprosin za obrazę pomówienia i zniesławienie za pomocą telewizji .!Tak się składa ze w pracy mam telewizor i przeczytałam co wypisujesz!.Mojego dziecka szkoda?moje dziecko ma ze mną raj w przeciwieństwie do twojego!.Nie życzę sobie,odpowiesz za to!

Gość gość
Boze jaka jepnięta :(

Gość gość
ma rację,nikt nie ma prawa nikogo niszczyć

Gość gość
,,ostatnie stadium autyzmu''?jesteś podła ,zła i perfidna!jesteś złą osobą,,

Gość gość
nie daj Sylwia se w kache dmuchac, Jolka parasolka ! :classic_cool:

Gość gość
to jest publiczne zniesławienie ,pomówieni i oszczerstwo,ta osoba jest chora wypisywać w telewizji takie rzeczy.Powinna odpowiedzieć za to karnie i odpowie!

Gość gość
ona już raz napadła na mnie w pracy bez powodu,jest fałszywa i psychiczna nieobliczalna ,jeszcze wypisywała że jestem jej ,,psychofunką''i piszę z fikcyjnych kont...ciekawe jakich fikcyjnych kont????? ona jest pomylona ,większej bzdury i debilizmu w życiu nie czytałam.Lecz się J!...dobrze ci radzę.

Gość gość
ja w przeciwieństwie do niej jestem całkowicie zdrowa psychicznie i nie pozwolę się jej oczerniać i obrażać.Ja nie wiem z kim jest ta J I Czemu to robi ale nie pozwolę jej na to!

Gość gość
to o Sylwie chodzi? ona o niej to na serio pisała ta Jola?Nie wierzę,jaki ma powód?

Gość gość
tak,jeszcze nigdy nikogo nie podałam do sądu ale ona aż się prosi,miarka się przebrała,nie pozwolę się deptać.

Gość gość
widzisz jak to fajnie jak ktoś z kogoś robi psychiczną? lecz się!