Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co mam z nim zrobic?

Polecane posty

Gość gość

Spotykam sie z kims po kolezensku, chociaz zaczynam cos do niego czuc ale serce to nie najlepszy doradca... Nie mam z nim o czym rozmawiac. Jest bardzo cichy a jedynym jego ulubionym tematem jest praca.Gdy go o cos zapytam to nie odpowiada, tylko tepo patrzy az mi dziwnie. Caly czas by sie tylko przytulal no ale ile mozna. Jest milo ale ta relacja jest taka pusta.. Gdy zaczynam jakakolwiek rozmowe, a juz jak powazniejsza to wiecznie odklada na pozniej. Na krytyke reaguje nerwowo,czepia sie o bzdury, wypomina jakies sprawy sprzed lat, wyolbrzymia drobiazgi i robi fochy. Z jednej strony mam go dosc, ale gdy chcialam zakonczyc ta znajomosc to zaczal lamentowac az mi glupio bylo. Powiedzial, ze sie zabije itd.Pomocy.

Gość gość
Wiecej spotkan i przytulania.

Gość gość
No i do czego to mnie doprowadzi. On ogolnie jest ok, dba o mnie, jest troskliwy, zapyta jak sie czuje, czy jadlam, czy mi nie jest zimno itd w zaleznosci od sytuacji. Pomaga jak moze ale chodzi o rozmowe i zbudowanie wiezi.

Gość gość
Pomaga jak może??? W czym?

Gość gość
Dotrzecie się, po ślubie na pewno się rozgada i będzie paplał na każdy temat ;-)

Gość gość
Komentarz gościa z 17.01. to był sarkazm autorko. No, jeśli ma się zabić, to koniecznie z nim bądź, też sarkazm. Przepraszam , ale złości mnie coś takiego co opisujesz. Z facetem nic cię nie łączy, żadnych wspólnych tematów, fochowaty i nudny, a ty się zastanawiasz ? A z tym pomaganiem, to jak trafisz na fajnych np. sąsiadów , to tez pomogą , wielkie mi co. Przestań ulegać emocjonalnemu szantażowi, to , że on cię chce, nie znaczy, że ty jego musisz chcieć. Masz 4 życia, że jedno możesz sobie zmarnować ?

Gość gość
Nie słuchaj jej, wszystkie tak robią, nie wyłamuj się :-)

Gość gość
Żenujące.

Gość gość
...przecież są rozwody, kobiety starannie dobierające faceta i szczęśliwe to dziwolągi!