Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Racuch201

Mam podejrzenia że dziewczyna mnie zdradziła, ale nie wiem co o tym myśleć.

Polecane posty

Gość Racuch201

Dowiedziałem się ostatnio, że moja dziewczyna prawdopodobnie nie jest mi wierna. Pewien koleś napisał mi, że nie doszło do seksu, ale że trochę ją wymacał. Wiem na 100 % że widzieli się na imprezie.Mówił również, że powiedziała mu że jest łatwa i że się puszcza. W to akurat nie chce mi się w to wierzyć, gdyż nie sądzę, żeby jakakolwiek kobieta tak o sobie powiedziała. Twierdził także, iż z pewnych źródeł wie, że chciała zrobić loda pewnemu kolesiowi, ale tamten odmówił. To także wydaje mi się bujdą na resorach, jednak mam pewne wątpliwości. Co o tym myśliscie?

Gość gość
Mysle, ze powinienes posiedziec nad matma, bo nie bedzie 5 na koniec roku.

Gość Racuch201
Ja pytam poważnie, a szkołę skończyłem kilka lat temu ....

Gość gość
Podstaw jakiegoś na wabia niech sprawdzi ile w tym prawdy, wiadomo kogoś w jej guście kogo nie zna. I będziesz miał pewność a nie jakieś gdybanie i kolega kolegi powiedział. Nie ufasz, sprawdź!

Gość gość
pipa nie mydło nie wymydli się a póki ci daje to bierz i pukaj

Gość Racuch201
Ona twierdzi, że nie zwraca uwagi na innych facetów, więc nie jestem w stanie określić, kto mógłby być tym "wabiem w jej guście" .

Gość gość
bez sensu upij ją a Ona prawdę Ci powie :O

Gość Racuch201
Poza tym tak racjonalnie rozumując, czy któraś kobieta powiedziałaby o sobie że jest łatwa?

Gość gość
To nie wiem włącz jakiś Film z przystojnymifacetami może o tych czipendejlsach striptizerach i wylukaj który to jej typ na wabia. A może jest prawdą że ktoś komu wpadła w oko sieje bzdury żeby namieszać. Nie sprawdzisz to będziesz miał takie kino w głowie że masakra

Gość gość
Jakiś koleś odmówił loda? Ta cała historia jest podejrzana :D A Ty pajac jesteś, że wierzysz jakiemuś kolesiowi, a nie swojej dziewczynie. Pewnie odrzuciła jego zaloty, to się mści. Typowe dla frajerów. Gdyby to była prawda, to poco by się chwalił przed Tobą? Żeby w zęby dostać?

Gość gośćAlek
Mówiąc świnie masz na myśli tego skarzypyte?

Ja bym tam jej wszczepil apke pod skore i mialbym podglad na wszystko co robi. I zainstalowalbym sobie tez apke na robienie wszystkiego co sobie zazycze. Idac dalej machnalbym jej kolejna na gotowanie Hmmmm i kolejna na sprzatanie Yyyyy i juz prawie ostatnia na niemarudzenie A ostatnia bym wgral na krotkotrwale zacmienie bo czasami jak sobie postanowie zdradzic tak nudna i przewidywalna dziewczyne zeby tego nie widziala Oooooooo i oczywiscie robie to dla jej dobra :D

Gość Racuch201
Gość z 21:06 to co mówi ma sens. Myślę że Ty i malinka macie racje.