Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ukrainki mają bardziej kobiece rysy twarzy od Polek ?

Polecane posty

Gość gość

Np tina Karol , olga kurylenko , dasha stafieva , czy Anna sedokova ? Mi się wydaje że Polki mają takie podłużne spiczaste gęby jak faceci , mało jest kobiet o delikatnych rysach twarzy jak Iza miko czy gosia socha

Gość gość
Może i mają ale są jeszcze bardziej puszczalskie od Polek i do tego mają banderowskie poglądy. Jak szukasz dziewczyny ze wschodu to Białorusinki.

Gość gość
Jestem kobietą i jestem autorką tematu to tylko moje pytanie , a co do brzydoty Polaków to też się zgadzam , Ukraińcy są nizsi ale nie są tak pryszczaci jak Polacy i nie mają takich krzywych twarzy np nos krzywy na jedną stronę

Gość gość
Bardziej mnie obchodzi czemu tak jest ze polki i ukrainki to slowianki a taka różnica

Gość Bicu
Ale bzdury, Polki mają przeważnie okrągłe twarze, zresztą owalne też są przeważnie ok. Zresztą zarówno Polki jak i Ukrainki są różne. Ja Ukrainek wcale specjalnie ładnych nie spotkałem.

Gość gość
Ukraińcy są paskudni. Brzydsi od Polaków i bardziej zaniedbani. Same ich fryzury są obleśne. Polak przynajmniej potrafi sobie zrobić u fryzjera jakąś fryzurkę, a Ukry łążą z tymi grzyweczkami na pół czoła, włosy często przetłuszczone i typowo ruskie surowe rysy twarzy.

Gość gość
Polki mają okrągłe twarze ? Gdzie ? Małgorzata Kożuchowska ? Maja Ostaszewska ? Kayah ? Agnieszka Dygant ? Która z nich ma okrągłą twarz i nie spiczasty nos ? Żadna

Gość gość
Ukraińcy mają surowe rysy twarzy ? Puknij się E czoło ,Niemcy czy faceci z zachodu mają ostrą urodę , Ukraińcy zazwyczaj mają małe nosy i są tacy dziecinni z twarzy

Gość gość
Dlaczego na ukrainie jest epidemia HIV?

Gość gość
IZA MIKO to najpiękniejsza Polka !! to jest typowa Słowiańska uroda :) nie to co ja :( oczy piwne włosy kasztanowe i jestem panią jesień :( a chciałbym być blondynką o niebieskich oczach :D

Gość gość
dziś Bo dużo czarnych z UK i arabów z DE uprawia seksturystykę na Ukrainę, Polskę, Republikę Czeską i Słowację. Polki są puszczalskie, ale Ukrainki jeszcze bardziej, stąd ta epidemia HIV.

Gość gość
[17:17 przecież parę celebrytek nie reprezentuje kilkunastu milionów kobiet.

Gość gość
Mi też taka typowa slowianka kojarzy się z Izabelą miko

Gość gość
dziś Wiem, ale pisząc o surowości miałam na myśli coś innego. Takie mało wyraziste twarze, właśnie baby face Tu typowi Ukraińcy z twarzy. Bardzo typowy ukraiński wygląd, w moim mieście Ukrów jest masa (Wrocław) i nawet po twarzach ich poznaję. https://img.day.az/367x275c/eto_interesno/0a/f/532013.jpg

Gość gość
ale oczy piwne i włosy kasztanowe to raczej nie słowiańska uroda :( ja jestem typem urody Pani jesień tylko rysy twarzy mam podobne do Izy Miko takie dziewczęce ... i chyba tu głównie chodzi o rysy twarzy a większość polek ma właśnie delikatne rysy już nie chodzi o kolor włosów czy oczu chociaż... są gusta i guściki ...

Gość gość
No właśnie nie chodzi i kolor włosów , Rosjanka Karina sycheva ma ciemne włosy a wygląda mega slowiansko

Gość gość
Polki i Rosjanki są piękne reszta taka sobie :P

Gość Jasnooki ciemny blond
17:28 ale córka może już mieć jasne oczy i włosy i twarz mamusi, nie widzę problemu, są sposoby a ja służę pomocą ;)

Gość gość
17:33 patrząc prawdzie w oczy my polki nie jesteśmy piękne , ładne tak ale nie piękne

Gość gość
Ja bym powiedział, że Półki są ładne, ale tak o siebie nie dbają, że po 20 roku życia prawie każda jest już gruba i brzydka.

Gość gość
No właśnie grubych kobiet w Polsce jest bardzo mało