Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Test pozytywny od trzech tygodni a dzisiaj gin powiedział ze nic nie widac

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny. Moj gin ogólnie jest spoko ale dzisiaj to zgłupialam. Dwie kreski widoczne od trzech tygodni , myślę sobie że poczekam te dwa trzy tygodnie żeby było coś widać a dzisiaj sie okazało że gin nic nie widzi poza ciałkiem żółtym. Czy ktoś wie co to oznacza?

Gość gość
Że może być za wcześnie na pęcherzyk w USG. Poczekaj

Gość gość
Dziewne. Jesli test był pozytywny trzy tyg temu to pewnie ciąża ma min. 5 tyg. Cos jest nie tak

Gość gość
kurde w 5tc moze nic jeszcze nie być widać, ja miałam robione pierwsze usg w 8tc i wtedy już widać bijące serduszko, najlepiej zrob 2 razy pod rząd betę, jak przybiera prawidłowo to jest ok

Gość gość
U mnie w 5tc bylo podobnie. Wiec sie nie martw. Serce zobaczylam w 8tc. Wszystko tez zalezy od jakosci usg i od tego kiedy faktycznie zaszlo sie w ciaze ( z terminu om dziecko moje powinno byc 2 tyg starsze).

Gość gość
To jest raczej 7-8tc, a nie 5. Kiedy mialas ostatnia miesiaczke?. Jest cialko zolte, to jest dobry znak. Albo odczekaj i pojdz do niego znowu, albo od razu idz do kogos innego, z lepszym usg i bedziesz wszystko wiedziec od razu.

Gość gość
Ostatnia @ była 18 lutego

Gość gość
Ja tak miałam. Dostałam na bthcg dwa dni z rzędu czy rośnie. Lekarka wysłała mnie do szpitala, bo podejrzewała ciąże pozamaciczną. Bo w ciąży byłam napewno, a na usg nic nie widać było, tylko ciałko żółte.

Gość gość
U mnie 2 testy pozytywne. W 7 tyg zaczęłam krwawic i na usg w szpitalu nic nie było widać pomimo 7 tyg. Okazało się ze poronilam. Mam nadzieję ze Ciebie autorko to nie spotkalo. Musisz niestety poczekać.

Gość gość
Ja spojrzałam właśnie w dokumentację ze swojej ostatniej ciąży. W 4tc miałam usg i widoczny pęcherzyk ciążowy i zalecenie "usg za 2 tygodnie w celu ustalenia czynności serca płodu".

Gość gość
Dziewczyny to moja trzecia ciąża przez to jestem zdezorientowana. W pierwszej w 5 tc serduszko biło :) w drugiej jajo płodowe puste ale również widoczne w 5 tc wyraźnie. Teraz z moich obliczeń to min. 7tc ciąży i bardzo sie martwie. Gin aparat ma naprawdę dobry

Gość gość
No tak, to jest juz nawet 8 tydzien... Zawsze sie moglo cos przesunac, no nie wiem. Ja bym poszla jeszcze do kogos. Sama wiesz ze zazwyczaj w tym tyg widac juz serduszko, ale orzeciez nic nie jest przesadzone. Ja zrozumialam ze jest pecherzyk i w srodku cialko zolte, a nie widac zarodka tak?

Gość gość
Jak długie miałaś cykle i czy regularne? A co lekarz na to powiedział?

Gość gość
autorko kiedy miałaś termin ostatniej miesiączki?

Gość gość
Przecież pisała że 18.02.

Gość gość
obrzydliwe inkubatory