Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taki Zielony

Czy zagryziona warga jest bardziej zmysłowa od radosnego uśmiechu?

Polecane posty

Gość Taki Zielony
A bajka o zajacu komu się podobała? :D

Gość gośćmagda
Dziewczyny szkoda czasu na potyczki słowne :) Złość piękności szkodzi ;) Piszcie Pobudzajcie wyobraźnię, która rządzi światem Bądźcie dla siebie dobre Napijcie się wina Obejrzyjcie komedie Poczytajcie fajną książkę Uprawiajcie seks Wracajcie tu i piszcie :classic_cool: Witam w poniedziałek Późną porą😘🖐️ Właśnie nad moim regionem przeszła burza 😴

Gość Taki Zielony
Burza phi...tu burza od wczoraj :D 🖐️

Gość Taki Zielony
W tzw wierze w Boga najbardziej podoba mi się zabijanie, grabież, gwałty i palenie na stosie niewierzących :P przy tym wszystkim poczciwy romans to małe miki :D

Gość gośćmagda
Zielony Ty się nie śmiej Bo jeszcze Tobie się oberwie I co wtedy?:D Sama jestem grzesznicą Będę się smażyć w piekle :D:P

Gość Taki Zielony
A św Mikołaj zna adresy wszystkich grzesznic.... rózgi dostarcza :classic_cool:

Gość gośćmagda
W takim razie zamawiam rózgę :D Lub pejcz :D W sumie tak patrząc Gdzie tam do zimy Wiosna Lato coraz bliżej 🌼:)

Gość Taki Zielony
Ale takie hmmm..... grzmocenie rózgą to oby nie grzeszne?

Gość gośćmagda
No pewnie, że grzeszne :D A ile przy tym uciechy i adrenaliny?:):D

Gość Taki Zielony
A jeśli to forma rehabilitacji ;-)

Gość gośćmagda
Życie jest zbyt krótkie na domysły :D Adrenalina Zmysłowość Błogość Namiętność :classic_cool: Ale to już wiesz Zielony ;)

Gość Taki Zielony
Seks :classic_cool:

Gość Taki Zielony
Dobranoc 🖐️

Gość gośćmagda
Rozkosz zmysłów Rozkosz smaku :classic_cool: Uśmiech

Gość gośćparassolka
18.52 wypraszam sobie ! do jakiego błędu niby mam się przyznawać ? jaki niby błąd popełniłam uświadom mnie bo nie rozumiem! ,nigdy nie dopuściłam się zdrady!dlaczego mam się przyznawać do czegoś,czego nie zrobiłam to chore!

Gość gość
Parasolka, nie pada to idź spac :-P Załóż swój temat :-P

Gość gość
A może różaniec apel Jasnogórski.... Sp won

Gość gośćparassolka
19.08 19.15 jakim prawem piszesz że nie mam pokory ani miłosierdzia? nie masz zielonego pojęcia ile go mam ani również zielonego pojęcia na temat tego ile się modlę i jak się modlę.Spotkałam żywego Jezusa w górach ..bo mam z nim osobistą relację.Bezustannie z nim rozmawiam .Do jakich błędów mam prawo? ja sobie prawa do błędów nie daję dlatego staram się ich nie popełniać..żyć uczciwie i wg przykazań.Po to człowiek rozum ma żeby wybierać co dobre a co złe nawet na kafeterii,która absolutnie nie ma na mnie wpływu żadnego bo mam niesamowicie trwale ukształtowany kręgosłup moralny więc o mnie się nie martw,martw się lepiej o siebie.Pierwsza zaatakowałaś i przekręciłaś moje słowa..gdzie się uważam za lepszą?mam na siłę przyznawać się do czegoś czego nie robię tylko dlatego ze ty tego chcesz? niedoczekanie twoje.W życiu miałam jednego faceta i nikogo więcej wiec znam swoją wartość i mi nie wmawiaj.Więcej z tobą dyskutować nie mam zamiaru.

Gość Kawa z cukrem bez smietanki
Parasolka Zrozum...ja Cie nie oskarzalam o zdrade...to Ty mi zarzucilas ....niemoralnosc i zboczenie(przeczytaj sobie swoje wpisy i zastanow sie )....to jest chore...jak niby mialabym zdradzic ...po przez pisanie...wyciagasz slowa ,ktore nie byly kierowane do Ciebie...i to jest twoj blad...chcialas wiedziec....to juz wiesz...jesli manipulujesz czyims slowem,to nie dziw sie reakcji ,ktora sama wywolalas.(przeczytaj sobie swoje wpisy) To ,ze napisalam, ze uwazasz sie za kogos lepszego ...bo nie masz dosc pokory ,skoro uwazasz ze nie grzeszysz. Dla mnie juz to mowi wiele o czlowieku. To ze nikogo nie zabilas....nie ukradlas ...a do tego piszesz ,ze masz lekkie grzech...a mnie oskarzasz o niemoralnosc,ktora wogole nie miala miejsca,bo cytat byl z piosenki Beaty Kozidrak....i na podstawie tych slow...Ty domniemasz o zdradzie...zastanow sie troche i nie oceniaj zbyt pochopnie ludzi...bo nie masz prawa do tego...zapamietaj to sobie.

Gość gość
zalozcie swoj temat i tam sie naparzajcie kato- dewoty! Won!!

Gość gośćparassolka
23.36 no właśnie nie masz prawa zapamiętaj to sobie..jesteś perfidna i sama zaczęłaś mnie atakować z niczego i posądzać o Bóg wie co zresztą to już nie pierwszy raz doświadczam .wiele osób próbowało mnie zmusić do przyznania się do czegoś czego nie robię.

Kobieto...co za brednie piszesz... I Ty sie nazywasz chrzescijanka....zatakujac i nie podstawnie kogos oskarzasz o cos co nie ma miejsca...Ciekawe co na to Pan Jezus ...spytaj go o to...bo masz dobry kontakt.

Gość gość
To nie jest temat religijny.Wypierddalac!!!

I kto tu kogo obraza....nazwalas mnie juz perfidna...za chwile co jeszcze wymyslisz..bo nie masz podstaw na to by mi dopiec.. I Ty nie jestes grzeszna...wez przestan...smieszna jestes...gdybys byla prawdziwa chrzescijanka...o ktorej wspominasz ,ze masz dobry kontakt z Panem Jezusem,to bys sie tak nie zachowala...nawet nie potrafisz wybaczac blizniemu swemu...skoro jestes taka dobra...to bys odpuscila.

Gość gośćparassolka
zauważ że pierwsza mnie zaatakowałaś egoistko...źdzbło w moim oku widzisz a belki w swoim to już nie.Idę spać po pracy jestem!

Ja belki nie widze...ja potrafie sie przyznac do tego ze jestem grzeszna...ze mam swoje slabosci...w przeciwienstwie do Ciebie. Nazywasz mnie egoistka...na jakiej podstawie uwazasz ze jestem egoistka? Wytlumacz mi to? Znasz mnie...nawet nie wiesz nic o mnie. Wysnulas swoje chore fanaberie...ktore nie maja podstaw... Perfidna juz padlo,egoistka tez juz padlo...co jeszcze wymyslisz...lepiej idz do spowiedzi,bo juz tak mnie oczernilas ,ze z 10 zdrowaskow lepiej zmow.

Gość gość
kurfa co za nawiedzone idiotki

Parasolka Jesli masz taka dobra relacje z Panem Jezusem,to dlaczego wyciagasz zbyt pochopne wnioski. Jesli znasz prawde,bo ona pochodzi od Boga..to po co takie bzdury wypisujesz. No i znowu nasuwa sie mysl...ktora sklania do tego,ze jednak uwazasz sie za kogos lepszego...bo widujesz Pana Jezusa, bo masz z nim relacje...zreszta bezustanna...jak twierdzisz.

jesteś wariatką.