Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kafeteria nic nie daje czlowiekowi więc nie warto tu przebywać

Polecane posty

Gość gość
Za 150,200tys zł można wynająć płatnego zabójce, lecz jeszcze nie uzbieralem tyle aby sprawdzić skuteczność. Wiem z pewnego źródła, że w 100% działa, połowę płacisz od razu, drugą połowę po wykonaniu "zlecenia"

Gość gość
nie jestem na bieżąco ale listonosz to chyba urzędnik państwowy tudzież usługi które świadczy są ściśle monitorowane ze tak powiem przez ludzi którzy mają takie uprawnienia i potrzebe czyli monopolistów. kwestią dyskusyjna zatem pozostaje czy trawka która ci dostarczył wspiera wolna komkurencje na rynku drugiego obiegu

Gość gość
choć zasadniczo jest to rynek obiegu wtórnego wzgledem pierwotnego do kolejnego:)

Gość gość
Widzę że się nie dowiem jak wejść do Narnii..

Gość gość
najpewniej przez backdoora w szafie z twardymi dyskami w serwerowni

Gość gość
01;31 Jako tako nie da się tam wejść. Najbezpieczniej korzystać z tego z poziomu swojego telefonu, komputer jest zbyt ryzykowny. Musisz ściągnąć aplikację ze sklepu play o nazwie: orbot (z cebulą na zdjęciu) ta aplikacja jest po aby aby mieć dostęp do systemu tor, na którym działa owy darknet. Gdy już masz aplikację, właczasz ją, musi się wczytać i wtedy możesz otworzyć przeglądarkę w tej aplikacji i wkleić link do stronki jaka Cię interesuję: strony typu walhalla itp. Bez tej aplikacji wklejanie linków do stronek z darknetu owocuje tylko errorem i nic się nie wyświetli. Czy podane przezemnie info jest wyraziste i zrozumiałe? :)

Gość gość
Jo. Dziękuję.

Gość gość
choć zasadniczo miłobyłoby gdyby był to multiplexi ruch odbywał sie w dwóch kierunkach bo zdaje sie na tym polega magia narni chyba ze sie myle co jest całkiem prawdopoddobne gdyz wnosząc z opini otoczenia jestem lub przynajmniej bywam pomylony co w praktyce niczym sie nie różni

Gość gość
Wpisując w zwykłe google polecenie w stylu: linki do darknetu możesz skopiować adres danej strony i wkleić na przeglądarce włączonej na orbocie.

Gość gość
tak czułem ze ktos kiedyś wpadnie na pomysł sprzedawania biletów do narni... oczywiscie nielegalnie sic!;)

Gość gość
jak kiedys zjadłem za dużo cebuli smazonej z jajkami to też musiałem zawijac do narni:)

Gość gość
Zbyt skomplikowane. Pozostanę przy swojej zgredkowej szafie bez dna.

Gość gość
a kiedys jak wbiłem do darknetu zbyt głeboko to mnie wrzuciło jako managera czcionek na maszyne do pisania z 19 wieku w roli hosta

Gość gość
01:45 gdybyś pisał bardziej zrozumiale to może i dało by się odpowiedziec na nurtujące Cię zagadnienia :D X A co do roli listonosza, który dwa razy na miesiąc przynosił mi 30g zioła to wszystko ma bardzo zgrabnie wykonane dokumenty, w których owy monopol nie dopatrzy się niczego dziwnego. Raz zdarzyło mi się, że paczka nie doszła gdyż była zbyt podejrzana i otworzyli ją na poczcie. Na szczęście nie wiadomo skąd ją wysłano i tak że dlaczego miała przyjść do mnie, skoro jej nie zamawiałem :)

Gość gość
listonosz zawsze puka 2 razy:classic_cool:

Gość gość
Mój w ogóle nie puka. Zostawia awizo i idzie w p**du.

Gość gość
to nie moze byc listonosz widocznie kurier. oni maja rozrzut paczek jak zaopatrzenie powietrzne niemieckiej armii w kotle pod stalingradem

Gość gość
bodajże 6 armii ale może mi sie cos popiertoliło od tych faworków

Gość gość
Nie wiem o czym p********z ale twoje pierdy jakoś miło się czyta.

Gość gość
Nie wiem czy listonosz czy kurier, nie zwracałem uwagi, ważne że przychodziło bez problemów. Dobra ja idę spać, jutro jadę do Polski na weekend..

Gość gość
to niedobrze że nie zwracałes uwagi. dla mnie to podejrzane że jest taki mało nachalny

Gość gość
z drugiej strony jak masz lipny adres na jakąs pustostan ze skrzynka pocztową to też moze być podejrzane. z trzeciej strony biorac to wszysdtko pod uwage to miłego pobytu w czechach tuddziez dobranoc

Gość gość
czy jest tu jeszcze ktos normalny?:)

Gość gość
Nie ma. Sorry. Zły adres na normalność.

Gość gość
to takie smutne że nienormalność tak znormalniała:(

Gość gość
Też ubolewam ale cóż począć. Trzeba ją wziąć na plecy i iść dalej. Dobranoc.

Gość gość
z tego wszystkiego chyba trzeba sie będzie odwołac do jakiejś staromodney moralności miszczańsko ludoweo prawicowej aby zachowac swoją indywidualnosc

Gość gość
niekoniecznie na plecy obecnie dostepne sa biustonosze dla kobiet dotknietych dwugarbnościa odwróconą

Gość gość
ale miło mi że mam dar usypiania ludzi to mnie podbudowuje. wróże sobie kariere w leczeniu bezssennosci metodami naturalnymi

Gość gość
Dziękuję. Rewelacja. To pół godziny snu zawsze się przyda. Muszę dwugarba odwrócić bo ciśnie. Do widzenia.