Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kafeteria nic nie daje czlowiekowi więc nie warto tu przebywać

Polecane posty

Gość gość

To forum jest bezużyteczne i glupie

Gość gość
jak znam facetów z warkoczykami to zainwestują w mozliwosć pełniejszego wyrażania przez userów swojego oburzenia tem stanem rzeczy:)

Gość gość
Jak ludzie tu piszący. Nie pasuje to wyjdź.

Gość gość
Halo broken, chomiczek się pojawił :)

Gość gość
broken doszly mnie słuchy iz nadużywasz srodków psychoaktywnych na bazie zgniłych winogron

Halo broken, chomiczek się pojawił usmiech.gif x Chomiczka tulę i całuję mojego:) no w końcu:) x broken doszly mnie słuchy iz nadużywasz srodków psychoaktywnych na bazie zgniłych winogron x ble

Gość gość
Trochę mnie tu nie było, nie miałem zbytnio czasu i chęci. Wakacje w Czechach są super. Jestem teraz obok ostravy, jutro jadę na weekend do Polski i wracam na Czechy lecz tym razem do pragi :)

Gość gość
mne też troche nie było cpałem waliłem zwiotczałego ptaka w miedzyczasie rozkręciłem komputer w poszukiwaniu bazy obcych

Gość gość
rozkręciłem również kilka komórek zebrałem kilka zezłomowanych kilka monitorów i kilka laptopów. dokonałem zadziwiającego odkrycia. otóż nie istnieja dwaa modele w których uzytoby identycznych śrubek mocujących. niektóre chyba nawet masują sie do pcb od płytek drukowanych

Gość gość
to mnie mocno zaniepokoiło gdyz przeczytałem że umownie prąd płynie od plusa do minusa ale faktycznie od minusa do plusa...

Gość gość
a w przypadku gnd zwanego masą wogóle nie płynie gdyż umownie mamy tamże zerowe napiecie. zachodze w głowe kto i po co sie tak umawiał. broken umówisz sie ze mną. już niecpam i mi stoi jak złoto:)

Trochę mnie tu nie było, nie miałem zbytnio czasu i chęci. Wakacje w Czechach są super. Jestem teraz obok ostravy, jutro jadę na weekend do Polski i wracam na Czechy lecz tym razem do pragi usmiech.gif x fajnie:) happy hamster:) u tygryska też nie jakoś tak najgorzej.

Gość gość
dowiedziałem sie jednakowoż że to mało wqażne gdyz najważniejsze we współczesnej elektronice jest znajomośc znaków handlowych zwanych dalej technologiami certyfikatów i umiejetnośc odczytywania specyfikacji pradowej wytłuszczonej nanodrukiem przy pomocy teleskopu elektronowego

Gość gość
a co u ciebie broken? do przodu?:)

Gość gość
Lecz stała się zła rzecz, kobieta mnie wykorzystała... X 00:49 Co ty brałeś człowieku? Z gwiezdnych wojen masz ten teleskop? XD to jest nanotechnologoa, która nie ma nic wspólnego z twoimi zepsutymi laptopami :)

Gość gość
głównie mąke z dodatkiem substancji nieopatentowanych:) pisałem że są zepsute? po prostu chwilowo nie działaja i tyle. zastanawiam sie nad odwróceniem polaryzacji kilku układów

Gość gość
to sie tak w nosie kleiło jak troche potrzeć to z klupa wychodziły faworki niektóre nawet z krwistym nadzieniem:) zaspokoiłem twoja jakże szczerą i niewymuszona ciekawosc?

Gość gość
a jak tam w czechach? granica ze słowacja na miejscu? piwo po czemu? oni ta sie w euro licza?

Gość gość
Co miałaby komuś dać, to forum jest

Gość gość
Właśnie chciałam się zapytać jakiej stymulacji intelektualnej oczekuje od forum. I to głupiego.

Gość gość
stymulacja intelektualna jest pprzereklamowana

Gość gość
Hahahahahaha xD no mistrz :D X głównie mąke z dodatkiem substancji nieopatentowanychusmiech.gif pisałem że są zepsute? po prostu chwilowo nie działaja i tyle. zastanawiam sie nad odwróceniem polaryzacji kilku układów. X Jak bym to już gdzieś słyszał, naprawdę, deja vu mam, albo da Vinci nie wiem, obydwoje byli sławni. Zaspokoiłeś a jak że. Jak byś przypadkiem natknąć miał się na dane specyfikacyjne portalu czasoprzestrzennego, lub po prostu prostego teleportu to proszę o informację :)

Gość gość
Jak wszystko inne.

Gość gość
Granica jeszcze jest, chociaż przesuwa się na szalę Niemiec, raport z frontu jeszcze nie dotarł. Piwa nie pijam więc nie powiem. Liczą się w koronach. Dlaczego wszyscy myślą, że tutaj jest euro?

Gość gość
zaraz tam mistrz. to strasznie odwadniało głównie przez dolne partie ciała. nie słyszałem o portalu czasoprzestrzennym ale podobno w internecie mozna znaleźc wszystko a jak nie w internecie to w dark necie tylko nie wiem czy tam nie trzeba bitcoinów zakupic u jakiegos chomika

Gość gość
Nie trzeba nic kupować, mam dostęp do darknetu, jeżeli chodzi o bitcoiny to są tam tylko naciągacze w stylu: idź kup w żabce za 500zł prześlij do mnie a ja w 24h pomnoże je 2x i Ci odeślę. Oczywiście pewnie je mnoży, jedna osoba, druga, trzecia i pomnożone jak ta lala, ale nie zobaczysz ani swoich kilku bitcoinow ani mnożnika. A jeżeli chodzi o sam darknet, to jedynie na co warto zwrócić tam uwagę to możliwość zamówienia wszystkiego w każdej ilości z gwarancją, że listonosz zapuka w ciągu tygodnia :)

Gość gość
Czy można tam kupić arszenik albo broń? Z dostawą? Albo chociaż kr**** blondynkę?

Gość gość
Dosłownie wszystko, tylko ludzi nie dostarczą do twojego kraju, z bronią palną też bywa problem. Lecz swego czasu zamawiałem trawkę i hasz, zawsze przychodziło bez problemu :)

Gość gość
Szkoda. Może bym se kupiła niewolnika jakiegoś. Jak tam wejść?