Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

24przegranelata

gdybym miała własną chate auto itd to mogłabym mieć każdego na tinderze.

Polecane posty

Gość gość
Znień zdjęcie i nie pokazuj tego brzydkiego faceta nie rozumiesz po polsku schowaj tą paskudę !!!

Gość gość
zamknij ryja szmato

Gość gość
dziś Stul pysk męska k***o won ****ać się!

Gość TomekQ
Czytając Twój wpis jeszcze bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że współczesnym ludziom pomieszały się systemy wartości i oceny. Materializm to dzisiaj bóg- celowo z małej litery, często jedyny. I to zarówno dla mężczyzn jak i kobiet. Łącząc to z popularną ideą myślenia- osiągnąć wszystko jak najszybciej, wychodzą takie kwiatki jak napisałaś. Trzeba jeszcze wspomnieć o dążeniu do celu pomijając wszelkie hamulce moralne i mamy gotowy przepis na nowo bogackiego osobnika z temperamentem złego chłopca z przerośniętym ego.

14:41 dobrze że mnie nie obrażasz ani nic, fakt spamuję tu ale muszę się wyżyć, zreszta to forume do tego służy pisałam o młodych facetach od których nic nigdy bym nie chciała, za każdym razem jednak jest to samo. jestem dziewczyną a nie wyobrażam sobie zadawać takich pytań jakie oni mi zadają w bezpośredni lub ukryty sposób :o

Gość TomekQ
Takie pytania są nie na miejscu. Jak one się mają do Twojej osobowości, Twojego sposobu myślenia itd. Rozumiem gdyby padło coś w stylu Co jest dla Ciebie najważniejsze, rodzina czy praca i kariera? Ale pytanie o to czym jeździsz...? No ale wspomniane przeze mnie wcześniej wywody, jakoś tłumaczą te jakże osobliwe pytania.