Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

studia to był błąd.

Polecane posty

Gość gość

prawie je skończyłem prace tez mam napisana ale trafiłem na promotora z depresja zrzędę jebana czepialską się kurwę. wyśle prace do korekty i huj skoro mu sie nawet tego ciulowi nie chce przeczytać i bazgrnac tam gdzie błąd widzi. zapłacę za ta jebana korektę tylko pewnie dupek nagle zacznie błędy ojej znajdować w treści chuj wie co strzeli mu do tego starego łba..Mogłem nie isc na te przeklęte studia stracony czas zdrowi trochę wiedzy zostało ale tak jej nie wykorzystam bo mam słabe zdrowie do siedzenia na kompie. mam ochote odpocząć i juz nic nie robić z tą praca ;/a do 15 maja ja musze oddać a ten huj będzie wymyślał wciąż coś do ostatniego dnia !! by na końcu powiedzieć że nie widzi obrony w czerwcu po huj mam po prawiac ortografie jak nie wiem czy treść mam dobrą ortografie mam dobra ale stylistyka i literówki .. Te studia mnie dobijają całe 4 lata mi huje zabrały na naukę durnych bzdur często trzeba bylo ściągać bo na studiach to często sa bzdury ! i widzi mi sie wykładowcy. za 4 lata tobym rodzine założył miał dom może już dziecko a tak co mam huja w rece !? cy zjebanego zrzede starego ? wiedza ale co mi zwiedzy jak mam depresje i zdrowie mi nawala niech sie pierdolą juz w huj mam dosc tego !

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować