Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cziqulinka

polacy to beztalencia.

Polecane posty

można to stwierdzić np na podstawie programów typu mam talent. nie chcę porównywać polski do usa gdzie mieszka więcej ludzi, ale edycje z mniejszych europejskich krajów są jakoś bardziej widowiskowe, już nie mówiąc o azjatyckich edycjach. kolejna kwestia, karierę muzyczną robią beztalencia, a wykwalifikowani tancerze nie potrafią zatańczyć żadnej trudniejszej choreografii i mają niezsynchronizowane ruchy. można by wymieniać. chopin był utalentowany bo był francuzem. tak tak moi drodzy. https://mymodernmet.com/wp/wp-content/uploads/2018/03/pen-drawings-uk-cityscapes-sketch-in-the-city-14.jpg

Gość gość
A Kopernik bya kobietą.

albo ten program the brain genialny umysł to dopiero żart. haha kopernik tylko zobacz jak dawno temu on żył, a może tak coś nie z średniowiecza? on nawet mógł być niemcem, wcale nie musiał być polakiem.

Gość gość
Hitler o Polakach" Polacy są najbardziej inteligentny naród z którymi spotkałem się podczas wojny....."

hitler to twój autorytet, że go cytujesz. powstanie warszawskie to chyba wyczyn inteligentny inaczej.

Gość gość
Jan Trzeci Sobieski, Józef Piłsudski, Karski, Sosabowski itd ale autorka ich nie zna bo pochodzi ze Szwabi

Gość gość
Nie, autorytet ale nawet największy wróg ma lepsze zdanie o Polakach od ciebie,

Gość gość
Oczywiście powstenie nie było potrzebne ale to nie umiejsza bohaterstwa zwykłych Polaków, żaden naród nie był tak dzielny i bohaterski.

to są postacie historyczne. skoro musicie wymieniać osoby z dalekiej przeszłości, by coś sobie udowodnić, to chyba dobrze nie świadczy.

Gość gość
Już wiem autorko czemu cię faceci unikają jak ognia. Większość facetów to jednak patrioci, więc elementu antypolskiego nikt nie chce ruszać. :)

Gość gość
"Nigdy w dziejach wojen tak wiele tak wielu nie zawdzięczało tak nielicznym"

Gość gość
Ty podałaś Chopina on też żył ok 200 lat temu.

Gość gość
A póki co to Chopin i Kopernik to byli Polacy to prawda że Chopin leży na cmentarzu pod Paryżem widziałam jego grób ale wtedy gdy tworzył Chopin dużo wielkich Polaków wyjeżdzało z Polski

pójście na śmierć i zdemolowanie własnego kraju oj tak bardzo bohaterskie. wszystko po to, by zostać okrzykniętym bohaterem.

Gość gość
Mamy paru wybitnych ludzi w sporcie, sztuce itd. Przesadzasz trochę.

Gość gość
Też uważam że powstanie nie było potrzebne i to była błędna decyzja dowódców ale jak dzielnie się nasi bili na Westerplatte zginęło raptem ok 16 Polakow a Niemców ok 300, Polacy to dzielny naród.

nie chcę sebixa patrioty. co do chopina hmm podałam go, ponieważ on był tak samo polakiem, jak i francuzem.

Gość gość
Ruscy nas Polaków ze wzajemnością nienawidzą, a nawet na rosyjskiej stronie MSZ w zakładce "stosunki bilateralne" artykuł o Polsce w akapicie pt. "Nauka i Kultura" zaczyna się od zdania "Polska jest państwem z bogatymi tradycjami naukowymi i kulturalnymi."

Gość gość
Ostateczni szyfr Enigma to dzieło Polaków , ale wiem wiem zaraz powiesz że rozszyfrowali go Anglicy bo wg ciebie Polacy to beztalencia