Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co można na to odpisać

Polecane posty

Gość gość

ja wierze w twoja zmianę, jednak na te chwile nie chce być w związku, nie tylko z Tobą, ale z nikim. Mam nadzieje, ze naprawdę zrozumiałeś, ze przesadzałeś i nie napisałeś tego tylko dlatego ze to chce usłyszeć. Ta cała sytuacja mnie wykończyła psychicznie. Jedyne co chce to odpocząć Jak można to interpretować ta wiadomość od byłej dziewczyny i co jej odpisać

Gość gość
Daj jej spokój bo nie jesteś jej warty

Gość gość
Nic jej nie odpisuj, poszukaj innej.

Gość gość
A co tu interpretować? szukasz ukrytej TREŚCI? przestań ja zameczac i brać na litość. Napisz ze rozumiesz i szanujesz jej decyzję i...zostaw ja w spokoju.

Gość gość
Taaa nie jest jej wart a ona jest zaje/bista tak jak wszystkie jesteście zaje/biste z wyższej półki HA HA! :-P

Gość Kawa z cukrem bez smietanki
Napisz jej tak; Szanuje Twoja decyzje,mam nadzieje ze mi wybaczysz i ze wrocimy do siebie,bo bardzo Cie kocham. Bardzo zalezy mi na naszym zwiazku,wiec prosze Cie wroc do mnie. Ja naprawde sie zmienilem i chcialem zebys o tym wiedziala. Nie przekreslaj wszystkiego,rozumiem ze chcesz odpoczac i przepraszam Cie za moje zachowanie.

Gość gość
Nie chodzi o to, że wyższej półki. Po prostu to nie dziewczyna dla niego. Ona zachowała się dojrzale widząc co napisała. On mniej. Nie świadczy to jednak o "wyższości". Skoro to on zjebał to niech da jej teraz spokój

Gość gość
Dobrze Kawa piszesz, byle by się jej nie narzucał, bo to najgorsze co może teraz zrobić

Gość gość
to chyba żart jakiś, ta laska ewidentnie ma kogoś na oku, zbywa cie durnym tekstem, wpedzajac w poczucie winy i kto wie, może zaplac jej jeszcze bo królowej smutno i się popłakusia, toksyczna franca

Gość Kawa z cukrem bez smietanki
00:55 No,narzucac to nie....bo moze jeszcze sobie zaszkodzic.

Gość gość
Napisz jej, ze rozumiesz i pozwolisz sobie napisac za jakis czas.. Albo w oglole nie odpisuj, a odezwij sie za kilka tygodni i zapytaj jak sie ma. Co jej zrobiles, nie pytam..

Gość gość
Sluchaj nie chcesz byc natretem... Napisz, ze rozumiesz, ze chce miec spokoj i masz nadzieje, ze dojdzie do siebie i odpocznie. Tyle uwierz!!! Potem sie nie odzywaj To zdziala cuda

Gość gość
taa cuda, a za rok zgłosi się po alimenciochy dla boba, bo bill oko zapuści na klare :/

Gość gość
napisz jej ze byla dobra w 'te karty' ale szukasz lepszej.