Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W którym trymestrze ciąży miałyście największą ochotę na sex?

Polecane posty

Gość gość

Część mam 28 lat i zdaje sobie sprawę że nie jestem już młodą przyszłą mamą. Jestem w 3 miesiącu ciąży i dopadła mnie wręcz chcica. Ciekawa jestem że czy to normalne? Czy miałyście z tym problemy? Czy robiliście to same czy meczylyscie swoich partnerów. Trochę wstydzę się przyznać mężowi.

Gość gość
W 2 trymestrze. Mdlosci przeszly, brzuch nie byl jeszcze duzy. Powiedz facetowi. Na pewno sie ucieszy :)

Gość gość
Pierwszy trymestr męczyły mnie mdłości praktycznie non stop i senność, i praktycznie nie myślałam o seksie. A potem- miałam libido ogromne, za to szlaban na seks... ostatnie 2-3 tygodnie ciązy jedynie używaliśmy do oporu. Dodatkowo w obu ciążach miałam strasznie zboczone fantazje, marzył mi się ostry seks, ciągle mialam "mokre sny".

Gość gość
Jak możesz wstydzić się rozmawiać z mężem o seksie? Ja drugi i trzeci trymestr szalałam. Codziennie. Straszną miałam ochotę a mąż był zachwycony moim ciałem. Generalnie to my przed ciążą też codziennie się kochaliśmy. Pierwszy trymestr było kiepsko. Źle się czułam i przez pewien czas mieliśmy zakaz. Pamiętam że ostatni raz był w sobotę przed snem a w niedzielę już nie poszliśmy spać tylko pojechaliśmy na porodówkę. Więc do samego końca było gorąco

Gość gość
U nas seks byl wieczor przed porodem :) Nie rozumiem jak mozesz wstydzic sie rizmawuac z mezem o seksie? Rozkladac nog sje nie wstydzisz a rozmowy tak? Sorry za dosadnosc ale to strasznie glupie jest. Potem due dziwic ze ludzie sie rozstaha. Ale skoro nue potrafia ze soba rozmawiac to co sue dziwic.

Gość gość
Ja podobnie 2 trymestr, a w sumie koniec 1 juz sie czułam lepiej i szalalam :-) druga ciąża teraz i mam powtórkę

Gość gość
Wcale. W zadnej ciąży i przy kp seks mogly nie istnieć. Zmuszam cie czasem tylko w plodne.

Gość gość
Wstydzisz się powiedzieć mężowi, że masz ochotę? Szok. Taaak, ja miałam taką chcicę, że codziennie mojego atakowałam. Uznał, że ciąża mi służy xD I dobrze, bo teraz nie mamy tyle czasu na seks. Korzystaj.