Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość97

Pomożcie!!

Polecane posty

Gość gość97

Witam, przez od 3 mies. zażywam tabletki antykoncepcyjne Y........., jednak ostatnio lekarz zmienił mi je na inne Vi... Zaczęłam je jeść po 7 dniowej przerwie. Jeśli w trakcie tej przerwy doszło do ocierania sie narządów i mógł pojawić sie preejakulat, mogłam zajsc w ciąże ?Dodam, ze wszystkie tabletki były regularnie brane bez żadnych uchybień.

Gość gość
Że co proszę? Serio?!

Gość gość97
Serio ☺ pytam bo mimo ze biore tabletki to czyta sie o różnych przypadkach i mam lekkie obawy

Gość gość
No ale ile Ty masz lat? Skoro bierz3sz regularnie tabletki, bylo "obcueranie" to niby jakim cudem masz byc w ciazy? Wyluzuj albo nie bierz sie za seks skoro masz takie schizy.

Gość gość97
Wiem, za bardzo panikuje mimo ze nie było pełnego stosunku, ale obawialam sie głównie przez tą zmiane tabletek

Gość gość
Na 99% nie jesteś w ciąży. Nie stresuj się bo nie warto

Gość gość97
Dzięki za wsparcie :) bo ta nerwówka jest już męcząca. Zresztą minęło prawie 2 tygodnie, może szybko ale z ciekawości zrobiłam test i nic nie wyszlo.

Gość gość97
A czy w trakcie brania tabletek moge mieć objawy podobne do tych przed okresem ? Jestem w połowie opakowania i czuje lekkie pobolewanie jajnika, czasami brzucha i pleców w dolnej części oraz piersi (ale te bolą mnie już od poprzednich tabletek) Czytałam w ulotce o działaniach niepożądanych i niektóre z nich by sie zgadzały ale nie wszystkie.