Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przykre konsekwencje z przeszłości.

Polecane posty

Gość gość

Spotykałam się kiedyś ze starszym... Dużo starszym. Połączyła nas wyjątkowa więź... jakkolwiek to by dziwnie nie brzmiało. Sama byłam zaskoczona, że zwróciłam uwagę na mężczyznę tyle lat starszego od siebie. Jednak po czasie zraziłam się i wyszło z tego coś dziwnego, a właściwie to nic nie wyszło. Zaczęłam go unikać i miałam spokój, ale od jakiegoś czasu on szuka kontaktu i jestem przerażona. :o

Gość gość
Ile lat starszy był od Ciebie? Chcesz opowiedzieć coś więcej?

Gość gość
Szczerze boję się tutaj przyznać ile miał lat bo aż szok. Co byście jeszcze chcieli wiedzieć w tym temacie?

Gość gość
Nic. Kim jesteś ze niby miałoby nas to interesować? Pisz albo d**y nie zawracaj bo nikt za język ciągnąć nie będzie.

Gość gość
30? 40 lat starszy? Daj spokój, facet w wieku 60 lat może mieć wygląd i formę 40-latka. Nie ma się czego wstydzić.

Gość gość
Clooney ma prawie 60 a większość by go z łóżka nie wyrzuciło.

Gość gość
gość dziś Nic. Kim jesteś ze niby miałoby nas to interesować? Pisz albo d**y nie zawracaj bo nikt za język ciągnąć nie będzie. x Trochę kultury koleżanko. Mnie interesuje. To forum, na którym mamy wspierać inne kobiety, a nie im dowalać.

Gość gość
00:10 nas cie interesuje twój bol doopy na przykład 🖐️

Gość gość
Jesteś przewrazliwiona. Nie pouczaj mnie bo komentarz nie był skierowany w twoja stronę a do autorki.

Gość gość
Wstyd mi się do tego przyznać... Miał około 70 lat. Jednak to nie był jakiś tam dziadzio. Tylko zadbany, elegancki mężczyzna. Sama mam 26 lat... także różnica wieku strasznie spora.

Gość gość
gość dziś Szczerze boję się tutaj przyznać ile miał lat bo aż szok. Co byście jeszcze chcieli wiedzieć w tym temacie? x Dlaczego Cię to przeraża? Czujesz się tak, jakby on Tobą zawładnął w jakiś sposób, skoro wzbudza w Tobie strach jakieś zainteresowanie z jego strony? Napiszesz coś więcej o tych wyjątkowych chwilach?

Gość gość
Skoro tak cię poruszyło że mi machasz to jednak zainteresował cię.

Gość gość
gość dziś Jesteś przewrazliwiona. Nie pouczaj mnie bo komentarz nie był skierowany w twoja stronę a do autorki. x Ja wiem że nie w moją. Ale nie podoba mi się, że tak agresywnie i bezpodstawnie atakujesz osobę, która ma problem i przyszła tu po wsparcie. Jeśli cię autorka drażni, to czemu w ogóle wypowiadasz się w jej temacie?

Gość gość
Nie musi ci się podobać. Nie taka była moja intencja.

Gość gość
00:13 macham ci na pożegnanie. zawsze taka niekumata jesteś :o ?

Gość gość
gość dziś Nie musi ci się podobać. Nie taka była moja intencja. x Nie interesują mnie twoje intencje. Masz elementarny brak kultury i wyczucia i rozwalasz temat. Za takie coś jest ban droga pani.

Gość gość
Przecież nie odchodzę. Tak więc daruj sobie bo jeszcze nadgarstek naciagniesz. Bez odbioru. Autorko zamierzasz rozwinąć temat czy jesteś z tych które rzucają hasła i liczą że ktoś będzie błagal o rozwinięcie?

Gość gość
gość dziś Wstyd mi się do tego przyznać... Miał około 70 lat. Jednak to nie był jakiś tam dziadzio. Tylko zadbany, elegancki mężczyzna. Sama mam 26 lat... także różnica wieku strasznie spora. x No faktycznie spora, ale miłość i fascynacja nie wybiera. Dlaczego cię przeraża to, że on się z tobą kontaktuje?

Gość gość
Po prostu wstydzę się przyznać, że zauroczył mnie mężczyzna, który mógłby być moim dziadkiem na dobrą sprawę. Wiem jak coś takiego byłoby postrzegane społecznie. Od zawsze gustowałam w starszych mężczyznach, ale nie spodziewałam się, że w aż tak starszych. Samą siebie zaskoczyłam.

Gość gość
Dobrze ze nie prokurator. Nie odbiegaj od tematu i nie trać czasu na g****oburze ok? Także bez odbioru.

Gość gość
gość dziś Przecież nie odchodzę. Tak więc daruj sobie bo jeszcze nadgarstek naciagniesz. Bez odbioru. Autorko zamierzasz rozwinąć temat czy jesteś z tych które rzucają hasła i liczą że ktoś będzie błagal o rozwinięcie? x Zauważyłam, że warujesz w każdym wątku dotyczącym różnicy wieku na kafeterii. Każdy też rozwalasz swoim chamstwem i schizami. Uważaj bo sobie paluszki uszkodzisz :)

Gość gość
00:18 ty zaczynasz gunvoburze i atakujesz z d**y autorke. sie idealna znalazla :o

Gość gość
Miłość boli :D co cię obchodzą ludzkie języki? To tobie ma być ewentualnie dobrze. Musisz mieć gruba skórę.

Gość gość
bywa, nie przejmuj się

Gość gość
"bez odbioru" - typowy tekst osoby, która wie, że będzie zmieciona argumentacją i nie chce jej przyjąć :D

Gość gość
gość dziś Po prostu wstydzę się przyznać, że zauroczył mnie mężczyzna, który mógłby być moim dziadkiem na dobrą sprawę. Wiem jak coś takiego byłoby postrzegane społecznie. Od zawsze gustowałam w starszych mężczyznach, ale nie spodziewałam się, że w aż tak starszych. Samą siebie zaskoczyłam. x Rzeczywiście społeczeństwo kiepsko reaguje na tego typu związki. Spotykaliście się w ukryciu? Ta osoba jest jakoś związana z twoimi studiami/rodziną?

Gość gość
00:21 Mnie naprawdę mało obchodzi jak odbierasz moje komentarze i wszystko co się ze mną tutaj wiąże. Nie wiem po co się wysilasz w ogóle pisząc do mnie cokolwiek. Ewidentnie szukasz zaczepki. Bez odbioru po raz 3. I ostateczny. Idiotka.

Gość gość
Obawiam się ponownego kontaktu dlatego, że boję się co z niego wyniknie. Ja wiem, że trudno będzie w to pewnie komuś uwierzyć, ale wtedy poczułam się pierwszy raz w życiu taka szczęśliwa, lub może tak mi się wydawało? Poczułam, że poznałam bratnią duszę. Niestety popsuło się i najdziwniejsze jest, że nie potrafię dokładnie wskazać co było tego powodem...

Gość gość
00:24 nie jesteś tu mile widziana prymitywko. wypad. sama szukałaś zaczepki jadąc po autorce jak po burej suce. rozładowuj swoje gigantyczne kompleksy gdzie indziej.

Gość gość
gość dziś 00:21 Mnie naprawdę mało obchodzi jak odbierasz moje komentarze i wszystko co się ze mną tutaj wiąże. Nie wiem po co się wysilasz w ogóle pisząc do mnie cokolwiek. Ewidentnie szukasz zaczepki. Bez odbioru po raz 3. I ostateczny. Idiotka. x Jesteś na publicznym forum, więc powinnaś się jednak zainteresować i dostosować do społecznych reguł. Jeśli przestrzeganie netykiety tobie nie odpowiada, to załóż bloga i tam się wyżywaj. Może w twojej patologii (dla której radzę zachować te chamskie epitety) ludzie się niszczą i wyzywają jak leci. Zaatakowałaś bezpodstawnie mającą problem autorkę (tylko na kopanie leżącego cię stać?), więc zareagowałam w jej obronie. I będę to robić dalej, jeśli taka sytuacja się powtórzy. Proste.