Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzieci duze a ja gruba.

Polecane posty

Gość gość
Jak wprowadzam weglowodany to tyje w oczach i mam napompowany brzuch.

Gość gość
Post z 21.26 dziekuje za obszerne wyjasnienia

Gość gość
U mnie działa niejedzenie kolacji. Waga powoli ale w dol. Tyle ze pól dnia chodzę glodna.

Gość gość
W takim razie lekarz i diagnostyka, bo nie jest to norma. Może masz zaburzone wchłanianie węglowodanów, za mało odpowiednich enzymów. Powinnaś też zrobić usg jamy brzusznej i próby wątrobowe.

Gość gość
Usg normalne, mialam stan przedcukrzycowy, ktory sie unormowal gdy odstawilam weglowodany...

Gość gość
dziś Cukrzycy również spożywają węglowodany o niskim indeksie glikemicznym...

Gość gość
Zjadlam dzis na sniadanie 2 kromki chleba grahama z 2 plasterkami szynki, bialym serem 2 listkami salaty i 1/3 ogorka. Jestem przejedzona, czuje sie pelna i nie chce mi die jesc... Powinnam sie zmusic?

Gość gość
dziś O której jadłaś śniadanie?

Gość gość
12:24 ty jesteś tym przejedzona? Chyba coś jest z tobą nie tak, mówię serio

Gość gość
dziś Ja się najadam na przykład. Ale jakbym zjadła takie śniadanie o 7, to o 11, to byłabym już głodna na pewno i zjadła II śniadanie.

Gość gość
O 8 zjadlam sniadanie, teraz zjadlam na sile jablko i 100ml jogurtu naturalnego... Wiem, ze cos jest nie tak, dlatego zalozylam ten topik... Po poludniu pojde na marszobieg, 4 km...

Gość gość
No ja mam 37 lat, prawie 38 (pierwszy raz tu pisze w tym watku). dzieci 6 I 10. mam 166 cm ,waze 62 kilo, jestem ogromna moim zdaniem. pracuje umyslowo, jem malo weglowodanow tzn prawqie wcanie nie jem pieczywa , jem makarony gryczane, nalesniki tez gryczane, jem kasze peczak I jaglana... warzywa, ryby, jajka, indyk... nieco owocow, czasem slodycze. cwicze w domu co drugi wieczor 30 minut, raz w tygodniu biegam (marszobieg) ok 7-8 km w 45-50 minut. a co do wagi meza autorki - nie jest niksa. ktos tam pisal z poczatku moj maz ma 73 kg - mierzy 182 cm I jest w sam razie dla mnie. nie lubie miesniakow czy grubych

Gość gość
Wiesz co jest nie tak? Dołóż sobie kalorii dziewczyno. O 8n śniadanie i po pięciu godzinach dopiero jabłko i trochę jogurtu. Ty jesteś nienormalna. To jabłko i łyk jogurtu, to nawet nie posiłek, a przekąska. W taki sposób nie schudniesz, i nie piszę tego złośliwie. Ten marszobieg tez niewiele ci da. Aby rozpocząć spalanie, to puls musi byc min. 100, a jeśli organizm trzyma zapasy, to nie puści ich tak łatwo nawet jeśli już zaczniesz spalać podczas ćwiczeń. Pamiętaj, ze ćwiczenia to tylko dodatek, a dieta to klucz do sukcesu. Każdy trener i dietetyk mówi, ze dieta to 70%, a ćwiczenia 30%. Więc albo zacznij jeść normalnie, albo dalej bujaj się z nadwagą. Twój wybór

Gość gość
Nie jestem nienormalna, po prostu nie jem bo nie jestem glodna! Cwicze zima 3- 4 razy w tygodniu, teraz gdy jest cieplo biegam interwalami 5 min biegu, 1 min marszu przez45 min do godziny. Chodze na basen gdzie plywam intensywnie od sciany do sciany przez godzine. Nogi mam umiesnione, ale grube. Celulitu nie mam. Nagorszy jest brzuch i twarz wygladam jak napomopowana... Zastanawiam sie nad postem....

Gość gość
Autorko ja też tak mam . Po ciąży długo chudłam tak ok pół roku i potem waga poszła w górę przez hormony . Tarczyca badanie robione kilka razy , za wysoka prolaktyna , jazda po lekarzach . Okresów nie miałam po 3 miesiace . Już niby trochę lepiej ale nadal zatrzymuje mi się woda w organizmie i mam na wadze +/ - 5,6 kg a nawet więcej. Przestałam praktycznie jeść mięso , waze tyle samo co Ty. Jak woda zejdzie na dzień czy 2 to na wadze 69 . Nie wiem o co chodzi . Tyle kasy wywalilam na lekarzy i nic z tego nie ma .

Gość gość
dziś Zaczyna być bezsensem pisanie w tym wątku. Piszą Ci dziewczyny co najpewniej może być nie tak, co powinnaś zmienić, albo również co zbadać, a Ty jak ta zdarta płyta. I powiem Ci, że u dietetyka-trąby byłaś, który ani wziął pod uwagę tego, że trenujesz, ani jak widać nie skomponował dobrej diety.

Gość gość
14:00 dokładnie. Można jej pisać, a ta dalej swoje "gdzieś jest problem" Gdzieś gdzieś...gdzie ? w doopie. Kończę już jej odpisywać, bo tępa jak radziecki sierp.

Gość gość
Kurcze skad ta agresja? Zjadlam normalne sniadanie i jestem najedzona.posluchalam waszych rad. To jablko i jogurt jadlam na sile i przez godzine! Jak pomysle, ze mam cos zjesc to jest mi teraz niedobrze! Latwo wam mowic! Nie czuje laknienia i tyje!

Gość gość
No to sobie nie czuj i rób jak chcesz, tylko nie miaucz juz tu, bo robisz źle, ale nic do łba nie dociera. Nara

Gość gość
Odnośnie tarczycy i Waszych idealnych wyników TSH - czy Wy w ogóle wiecie, że mając przeciwciała (czyli tak naprawdę chorobę automimunologiczną) można mieć TSH w normie? Badałyście to kiedykolwiek? Wasze diety mogą właśnie dlatego nie działać bo jecie coś lub macie kontakt z czymś co sprawia, że Wasz metabolizm tak właśnie działa jak działa.

Gość gość
Badam sie na przeciwciala t3, t4 i wskaznik przetwarzania eutoryxu przez organizm. Wszystko w normie. Jedyne co to ten stan przedcukrzycowy, niskie cisnienie i lekko podwyzszony cholesterol, ktory po diecie niskocukrowej przepisanej przez dietetyczke wrocil do normy. A mimo to nie chudne i jestem " napompowana" jak tylko zjem cos spoza diety! Mam tez niewielkie laknienie. I niepotrzebnie tu pisałam bo mimo kilku wpisow z dobrymi radami skonczylo sie na hejcie. Autorka

Gość gość
Ft3 i Ft4 to nie jest badanie na przeciwciała ...

Gość gość
Przeciwciala,f 4, f3, i wskaznik przetwarzania eurotyroxu Jestescie madrzejsze niz lekarze...

Fast Burn Extreme to unikalny wieloskładnikowy reduktor tkanki tłuszczowej. Silna formuła Fast Burn Extreme powstała z myślą o sportowcach i osobach aktywnych fizycznie, jednak z jej zalet może korzystać każdy – niezależnie od intensywności ćwiczeń i wagi ciała. *Przyspiesza metabolizm tłuszczów i węglowodanów *Hamuje proces tworzenia się tkanki tłuszczowej *Zwiększa wytrzymałość podczas treningu *Poprawia koncentrację *Nie zawiera środków dopingujących *Ulepszona formuła idealna dla sportowców i amatorów Link do zamówienie podaje --> http://nplink.net/XM98tigE

Gość Renata Z
Kup sobie Slimunox, do tego dietka i w 3 miesiace powinnaś dac radę

Gość gość Dominika L
A pomyślałaś o zastosowaniu obok diety Slimunox? Mi te tabletki naprawdę pomopgły, więc może po prostu spróbujesz?

Gość gość
Autorisation z dieta od dietetyka lekarza schudlam ode konca czerwca 2 kg... Chodze na basen 3 razy w tyg i plywam 60 m w godzine...