Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rypsyma

Ludobujstwo Ormian częsc 3

Polecane posty

mało ruszony tanten temat ale trudno zawsze mozna go jescze uzupełnic a ja ruszam z kaolejna czescią tego cyklu teraz poruwnajmu Ludobójstwo ormian i holokałast Zydów

Gość gość
Nie zapomnij przy twoich porownaniach o indianach w Ameryce polnocnej wymordowanych przes kolonistow z Europy oraz kulturach w Ameryce poludniowej wymordowanych przez Hiszpanow, o paleniu ludzi na stocie przez kk. A potem wsadz sobie te porownania do d**y, poniewaz nie ma morderstw lepszych ani gorszych.

Gość gość
Rypsa Dymfna pisala ze klamiesz i nikt ci juz nie uwierzy w te bajeczki!

18 13bardzo mi miło że pani dodała pani nowe fakty i jescze wincej tych zbrodnii ale nierozumiem pani wulgaryzmów i nijakeigo zachowania

Gość gość
Rypsyma dziś 18 13bardzo mi miło że pani dodała pani nowe fakty i jescze wincej tych zbrodnii ale nierozumiem pani wulgaryzmów i nijakeigo zachowania x Przecież pani lubi wulgaryzmy bo uwielbia Dymfnę która wszystkim życzy śmierci. Kto z kim przystaje taki sam się staje!

18 24 ja nie przystaje z pana Patrycja i prosze z nia mnie nie łąnczyć nie pochwalam zachowania oani patryciii ale nie bende jej ganiac puki nie bluzga w moich tematach bo ani jej matka nie jestem ani nikkt mi nie pałaci za opieke na niej mm swoje dzieci i nimi sie zajmuje