Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Milczał od grudnia, a teraz jakby nigdy nic napisał

Polecane posty

Gość gość

Odezwać się? Czy zignorować?

Gość gość
Hehe nie ma teraz innych opcji to sobie przypomniał o Tobie. Ilu to facetów tak robi...chcesz byc dziewczyna rezerwowa, takim planem B to odpisz. Jak masz godność i mózg to olejesz go.

Gość gość
Moge być jego koleżanką. Nie byliśmy parą. To była krótka znajomość. Miałam nadziej na coś więcej, al jakoś raz się pokłóciliśmy i sie rozpadło wszystko w grudniu.

Gość gość
Napisz, ale chłodno. Wybadaj czego chce. A potem olej.

Gość gość
18.52 popieram. Skoro wcześniej się spotykaliscie i jeśli on Ci się podobał, to Nie miej złudzeń ze możesz byc tylko jego koleżanką, bo wciąż będziesz miała nadzieje na związek. A on raz się odezwie, jak pozna inna zaprzestanie z Toba kontaktu znowu, chcesz byc tak zwodzona? Lepiej ująć się honorem. Nawet jeśli się wtedy poklocilicie to gdyby mu zależało to probowalby się zaraz pogodzić a nie tak szybko odpuscic i przestać się odzywać...widocznie mu nie zależało a teraz po kilku miesiącach sobie przypomniał o Tobie bo może jaja go zaswedzialy i liczy ze dasz mu d...

Gość gość
Od środy znowu milczy. Nie wiem, po co pytał co u mnie i po co zdawał relację co u niego. W głowie się nie mieści

Gość gość
Nie rozumiem nic z jego zachowania.

Gość gość
Przecież ty też milczałaś. Sama nie umiesz do niego napisać, wiecznie czekasz?

Gość gość
nie jestes wazna dla niego

Gość gość
Naprawdę nie można już napisać „co słychać?”, tak po prostu ?

Gość gość
Nie jest ważny dla niej.

Gość gość
Jesli odpisalas to tylko upewnił się ze Ci nadal Zalezy, ze cos znaczy dla Ciebie i teraz pewnie juz bajeruje inna. Wie, ze może trzymać Cie w rezerwie, wie tez pewnie ze nie masz nikogo (co parę tygodni lub miesięcy będzie się tak upewnial) więc jak będzie mu się nudzilo i Nie będzie miał innych opcji to znowu się odezwie- tym razem na seks Cie zbajeruje. To taki typ. Nigdy więcej mu nie odpisuj! Miej honor!

Gość gość
Ło matko,ale rady i rozkminy.

Gość gość
Ale z was deb/ile. Może facet pozalowal i napisał i teraz czeka az księżniczka mu coś sama napisze a tu h/uj bo panna woli pisać rozkminy na kafe

Gość gość
Dlaczego odpisanie mu niby ma mu dac pewność, ze jej zalezy niewiadomo jak? Przecież do znajomych tez mozemy cos napisac nawet z nudow. Bardziej wg mnie znaczy, ze zalezy i np cierpisz przez niego ajk nic nie odpiszesz, albo ze sie obrazilas itd. Przeciez samo odpisanie nie znaczy, ze chcesz juz z kims byc, jesli jest neutralne

Gość gość
Ale można odpisać w rózny sposob. Możne odpisać z 10 emotikonkami i super wylewnie - błąd, można tez odpisac z wyrzutami w stylu- hej, dlaczego sie dopiero teraz odzywasz? albo- myślałam, ze juz sie nie odezwiesz, dlaczego zamilkłeś na tyle czasu?- nastęstępny blad A można napisać mu neutralnie zupełnie zeby nie wiedzial czy ospisujesz mu z nudow i czy dalej Ci zalezy. Zeby tak bylo odpisac powinno sie wtedy nie od razu, moze nawet nastepnego dnia, przepraszajac, ze bylo sie zajeta i neutralnie, nie pisac tez zbyt dlugiego smsa np. - u mnie wszystko dobrze, wlasnie jestem na wyjezdzie na Mazurach ze znajomymi. A co u Ciebie?. Jesli zaproponuje spotkanie, oczywiscie nie zgadzac sie od razu, najlepiej wtedy napisac, ze " fajnie ze proponujesz, ale narazie jestem troche zajeta i jeszcze nie wiem kiedy bede miala czas, ale odezwe sie do ciebie". Te smsy nie są niegrzeczne i daja jakas nadzieje, ale nie daja tez pewnosci, ze ona chce do niego wrocic, czy odpisala tak sobie z nudow

7:21 - bez względu na fakt, jak bardzo wkurzają mnie takie gierki, niechętnie muszę przyznać, że Twój sposób może zadziałać:) Nie jest idealny, ale masz zadatki na manipulantkę level master:)

Gość gość
chlopcy tak maja,jak mu sie wszystko wali to wyciaga stare numery zeby podratowac EGO :Wyciagniesz go z dolka i znowu nie bedzie sie odzywal.To ich standartowy numer ;NIE MA NIC WSPOLNEGO Z TWOJA OSOBA! Twoim zadaniem jest go wyciagnac z dolka.

Gość gość
Coś mi to przypomina, a ile on ma lat? Miałam kiedyś identycznie. Poznaliśmy się jakoś zimą, a na wiosnę, jak już o nim zapomnialam się odezwał. A potem albo się odzywał raz na tydzień, a jeszcze potem znikal raz na dwa miesiące. Do dziś nie wiem, o co mu chodziło.

Gość gość
A moze on caly czas chchcial ale nie umial...bo umienie to nie zawsze jest chcenie...no nie!

Gość gość
Ja mu odpisałam następngo dnia jak napisał do mnie i po tym jak odpisałam pisał jeszcze raz i wtedy odpisałam po kilku godzinach. No i od tego momentu milczy. Juz kolejnych pytan nie zadaje po mojej ostatniej odpowiedzi, że u mnie wszystko ok.

Gość gość
No i mija juz chyba czwarty dzien jak milczy.

Gość gość
12.05 dokładnie! To taki typ, ja tez na takich trafialam. Jedno zapamietaj- jeśli facet raz urwał kontakt to na 99% związku z tego nie bedzie. Skoro raz już Cie olal pokazujac ze mu nie zalezy, potem w chwili kryzysu (braku innych opcji na seks lub w celu podbudowania mu ego) się odezwal to znaczy ze pewnie znowu Cie oleje jak np pozna inna. Jesteś tylko opcja, jedną z wielu dla niego, dziewczyna a rezerwowa. Autorko, cokolwiek by pisał, miej honor i albo wcale nie odpisuj albo oschle, polslowkami, tak na odczepnego i Nie zgadzaj sie na żadne spotkanie!

Gość gość
Kolejna królewna drewna, która sama nie potrafi napisać, a wymaga od kogoś. Żal.

Gość gość
Przeciez napisala do niego ! o co ci chodzi ost.gościu?

Gość gość
Nie napisała tylko odpisala a to cos innego

Gość gość
Milczy dalej. Ja nie rozumiem takiego rozpoczęcia kontaktu na nowo i potem znowu urwania.