Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Misia 432

Problemy w związku

Polecane posty

Witam . Otóż jestem z moim partnerem dwa lata mamy razem dwumiesięczne dziecko . Mieszkamy u jego rodziców na wsi . On strasznie denerwuje mnie swoim zachowaniem po alkoholu a pije codziennie chociaż dwa piwa . Od jakiegoś czasu planuje rozstanie z nim . Ja pochodzę z miasta a obecnie mieszkamy na wsi gdzie jest naprawdę bardzo kiepskie połączenie do miasta , w wolne dni niema stąd żadnego autobusu a samochodu niemamy więc jestem praktycznie uwięziona tutaj na wsi . Przyznam szczerze że dobija mnie ta codzienna monotonia i rutyna . Nasz codzienny dzień jest taki sam . On niby chce się stąd wyniesc ale mówi że jeszcze nie teraz , żebyśmy jeszcze trochę poczekali jak dziecko podrośnie . Ja przez to wszystko mam nerwice (wszystko mnie denerwuje) . Mówił mi że jak wyniose się stąd z dzieckiem to on pójdzie do sądu , zabierze mi dziecko ale ja niedam mu się zastraszyć . Z drugiej strony widać że kocha nasze dziecko no i mówi że mnie też . Najlepiej wyniosłabym się stąd jak on jest w pracy . Ale niemam za bardzo gdzie iść . Moglibyście mi coś poradzić ?

Gość gość
Nie masz rodziców? Co za sens czekać z przeprowadzka aż dziecko podrośnie,małe szybciej się przyzwyczai,chyba on cię tylko zwodzi.Jesli chcesz odejść to fakt musisz miec gdzie