Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oczekuję za wiele?

Polecane posty

Gość gość

6 lat temu zostałam zgwałcona przez faceta w którym byłam zakochana i który mną manipulował. Nie byłam gotowa na seks a on mimo wszystko to zrobił. Wyparłam to z siebie, ale teraz po 6 latach zaczęło to do mnie wracać.. Chciałabym by mój obecny facet z którym jestem właśnie 6 lat rozprawił się z nim za to co mi zrobił choćby po to by odczuł konsekwencje i w obronę mojego dobrego imienia. Powiedziałam mu to gdy sprawy gwałtu śniły mi się co noc i obiecał że gdy będzie miał okazję rozprawi się z nim ale wiem, że takiej okazji nie będzie. Chciałabym by sam zainicjował to starcie. Czy za wiele oczekuję?

Gość gość
Chcesz narobic niewinnemu facetowi kłopotów przez to, ze nie potrafilas trzymać mocno UD :O Sama wyrownaj rachunki! 😠

Gość gość
On był silniejszy, zgwałcił mnie.. Zrobił to wbrew mojej woli. Możliwe że oczekuję za wiele od mojego obecnego.. może powinnam zapomnieć i nie roztrząsać..

Gość gość
przepraszam... jeżeli bedzie chcial, to sam to zrobi. Ty niewymagajmy od niego tego :)

Gość Ja_Dyzio
aby kupić w Polsce pistolet lub nawet AK-47 to nie jest jakiś tam problem, za 5000 PLN można kupić znalezioną parabelkę w starym bucie za stodołą, którą zakopał jakiś Szkop pod koniec II W. Św. i parabelka nadaje się do użycia tylko, że wplątujesz osoby TRZECIE , czego oczekujesz, czy osoba TRZECIA powinna dopaść napastnika i gwałciciela i wykonać na nim wyrok za pomocą pięści, tasaka, siekiery lub strzelając z parabelki w twarz ? za zabicie człowieka pójdzie do pierdla , nie ma zabójstwa idealnego a poza tym, czy będziesz czekać na faceta, który zamordował człowieka ? zatem, czego oczekujesz , jakiego wyrównania rachunków się spodziewasz ?

Gość gość
Np że go po prostu pobije, zagrozi mu i dobitnie powie co zrobił.

Czy zgłosiłaś wtedy ten gwałt na policję? Czy gwałciciel odpowiedział za to karnie? Bo jeśli nie zgłosiłaś, to popełniłaś ogromny błąd i wymaganie teraz od partnera, by ten po latach wymierzał sprawiedliwość może bardzo źle się skończyć, ale nie dla twojego oprawcy, a dla obecnego partnera.

Gość gość
bazienka lubi anala :classic_cool: Kotusiu Ty moj ;)

Gość gość
lubisz ;) Mam Twoje foto, fajna jestes 👄

Gość gość
Nie zgłosiłam tego właśnie wtedy a wraca to do mnie po tylu latach bo zdałam sobie sprawę że on nie odczuł żadnych konsekwencji.. Ja wtedy miałam.17 lat i to całkiem wyparłam.z siebie jakby nic się nie wydarzyło.. Ale dzięki wam nie będę w to mieszać narzeczonego.

Gość gość
Czyli co zapomnieć inie roztrząsać? Tylko nie wiem.czy się da zapomnieć..