Gość gość Napisano Kwiecień 24, 2018 Witajcie! Wiem, ze temat głupi no ale, aktualnie siedzę w domu i nie wiem bo zjadłam już jednego loda rożka z biedronki XD a chciałabym iść teraz na loda włoskiego. W swoim całym życiu nie zjadłam nigdy dwóch lodów jednego dnia hah i nie chodzi mi o żadna dietę, tylko nie wiem czy ktoś zjadł kiedyś dwa lub więcej lodów jednego dnia? XD jakie są wasze ulubione? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 24, 2018 Ale szaleństwo :P ostatnio zjadłam całe okrągłe wiadro i żyje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 24, 2018 nie wiem śmiać się czy płakać ? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 24, 2018 śmiać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 24, 2018 Ty tak na poważnie? Ile masz lat? Bo sposobie pisanie i myślenia widać że max. 17 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach