Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiula_240

Szybkie randki

Polecane posty

Gość kasiula_240

Czy ktoś z Was korzystał? Jeśli tak to jakie macie opinie? Ja byłam 2 razy. Myślałam że to fajna zabawa, ale niestety atmosfera okazała się trochę sztywna. Pytania jak na rozmowie kwalifikacyjnej. Gdzie pracujesz? Jakie masz hobby?Potem on kilka zdań o sobie i koniec. Słysząc to któryś raz z kolei czułam poirytowanie .Do tego mniej więcej połowa dziwnych osobników z którymi 2 minuty było ciężko rozmawiać a co dopiero 6 czy 7 . a co Na 21 facetów ( liczę te dwa spotkania) z 4 rozmawiało mi się bardziej swobodnie i z dwoma nawet utrzymuję kontakt koleżeński. Stwierdzam jednak, że lepiej te pieniądze ( 30-40 zł w zależności od firmy która organizuje) wydać na jakiś ciuch czy kosmetyk .

Gość ona_341
Raz byłam, ale nikogo ciekawego nie poznałam.

Gość gość
To jest nieporozumienie.

Gość ona_341
Sztywna atmosfera i jeszcze tyle kasy za to zgarniają. Przecież 40- 50 zł to wcale nie mało.

Gość gość
To jest beznadziejne, byłem 3 razy i więcej na ten szajs nie pójdę. Ciągle te same pytania od każdego czym się zajmujesz, jakie masz hobbi, gdzie mieszkasz, byłeś już wcześniej na takim spotkaniu a to wszystko warte tyle co kocie szczochy bo dziewoja-księżniczka byle kogo nie weźmie i ona już po 1 sekundzie podejmuje decyzję tak/nie, tylko na podstawie wyglądu (nie tylko twarz i włosy, ale też wzrost, budowa ciała), zanim jeszcze panicz posadzi zadzisko na zydlu naprzeciwko księżniczki która jeszcze łaskawie poda mu rękę. Nie wiem jak trzeba być podłym żeby zarabiać na czyimś nieszczęściu, na czyjejś samotności.

Gość gość
Ludzie obiecują sobie po takich "randkach" nie wiadomo co, a to jest skrajny przypadek żeby podczas takiego spotkania znaleźć miłość życia. Rozmawiasz z 10 czy nawet 20 przypadkowymi osobami i wśród takiej małej grupki akurat spotkasz osobę z którą będziesz chciał/a spędzić resztę życia. Bardzo naiwne. To tylko dla ciekawych, jakby ktoś bardzo chciał spróbować.

Gość gość
A ile kasy zarobią na tych naiwnych.

Gość gość
nie za darmo, ale tak jak koleżanka pisała 40-50 zł to duża kasa jak na taką marną imprezę :P.

Gość katarina_89
Moja koleżanka pracowała na takich szybkich randkach jako organizatorka. Po roku firma zbankrutowała bo nie było chętnych.

Gość gość
szybkie randki to dno...

Gość gość
13:19 jakby kobiety nie odrzucały facetów na starcie za brak wyglądu modela to takie szybkie randki miałyby powodzenie. Ale faceci też się w końcu zniechęcają bo widzą co się dzieje.

Gość gość
Przecież wygląd też się liczy.

Gość mirabelka55
Ja byłam na http://speed-dates.pl/. Super sprawa! Można poznać naprawdę ciekawych ludzi. Co prawda nie spotkałam tam swojej miłości, ale prawdziwego przyjaciela na dobre i na złe :)

Gość gość
Dla przegrywòw w sam raz, atrakcyjny facet tam nie chodzi nie musi :) Życzę szczęscia.