Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polećcie jakiś wozek

Polecane posty

Gość Annnkanana

Wiem że na pewno w sklepie na bazarku przy Mehoffera na Tarchominie i Bobo wózki na Ursynowie

Gość gość

NA pAŃSKIEJ W BOBO WOZKI SĄ NA STO PROCENT I TO DUZY WYBÓR KOLORÓW

Gość Annnkanana

W bobo jest faktycznie spory wybór wózków, będzie z czego wybierać. Jakie kolory wybieracie dziewczyny? u mnie na osiedlu ostatnio szary w modzie

Gość Hanka

Anex sport jak dla nas jest super . Lekko się prowadzi i ma dobra amortyzację .

Gość gość

czy anex cross nadaje się na trudniejsze tereny? Chodzi mi o drogi żwirowe na przyklad albo drogi na wsiNA pAŃSKIEJ W BOBO WOZKI SĄ NA STO PROCENT I TO DUZY WYBÓR KOLORÓW

Dnia 14.02.2019 o 11:56, Gość gość napisał:

czy anex cross nadaje się na trudniejsze tereny? Chodzi mi o drogi żwirowe na przyklad albo drogi na wsiNA pAŃSKIEJ W BOBO WOZKI SĄ NA STO PROCENT I TO DUZY WYBÓR KOLORÓW

najlepiej jak pójdziesz i w sklepie poprowadzisz, ale wiem, że z tej firmy mają solidne i dobre wózki, które sprawdzają się w każdej sytuacji

Gość Kalina malina

A ja powiem Wam , ze przy pierwszym dziecku kupilam wozek 3 w 1 i dla mnie to lipa😏 u mnie na osiedlu króluje nie anex , choć widziałam ze dwa wózki,  ale ten cybex co Lewandowksa ma go.  Ja nie mogę słuchajcie cały przegląd kolorów. Nikt mi nie powie , ze spacerówka z wózka 3w1 nie jest ciężka.  To sa czolgi. Kazda ma 12 kg , a dziecko też waży! W momencie kiedy nie masz gdzieś windy , albo musisz podnieść wózek to jest średnia przyjemność. Ja teraz kupuje sobie gondole osobno, a później spacerówke i jeszcze jedna mam po pierwszym synu. Lekkie i praktyczne. Fajniejsze stylowo. Ja moge polecić wozek babyhome vida. Mam sama spacerówke ale jest ekstra lekka i zwrotna. Bardziej na tereny miejskie. Duży kosz. Dla mnie bomba. 

Gość joko90

no niestety wozek 3w1 musi trochę wazyc… dzięki temu jest stabilny i lepiej się nim jeździ. ja akurat mieszkam w miescie i kupiłam xenon z expandera. wagowo calkiem ok, ale tez jest zgrabny, nie za duzy nie za maly. bez problemu miesci się w alejkach sklepowych, na wąskich chodnikach itd. 

Gość klara21

Niekoniecznie, ja mam xlandera -cite i on wcale nie jest ciężki, wręcz przeciwnie a przy tym jest stabilny i naprawdę dobrze się nim manewruje nawet w ciasnych sklepowych alejkach czy na chodnikach