Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mylny test ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny a wiec za tydzien po weekendzie mam dopiero wizyte u lekrza. Chcialam sie Was zapytac moze ktoras z Was tak miala. A wiec ost @mialam 6 kwietnia byla niby normalna ale mniej obfita. Po @ zaczelam odczuwać bole piersi bol brzucha jak na @ odrazu pomyslalam o ciazy. Z merzem uprawiamy sex przerywany wiec zadne zabezpieczenie a od stycznia robie przerwę w antykoncepcji bo bolaly mnie nogi. Nie planowałam ciazy mam dwoje dzieci 5i 2 lata. Zrobilam test wyszla slaba kreska pozytywnie na drugi dzien znów zrobilam i test negatywny. Bardzi boli mnie prawy jajnikaz ciezko mi sie chodzi. Sama nie wiem co o tym myslec. Jestem senna choc rakue objawy jak mdlisci nie mam mialam po @ ale mi przeszlo chyba ze sobie wmowilam i tak sie czulam bo panicznie boje sie ciazy. Moja bratowa wlasnie stracila dziecko dzien przed porodem zmarlo wiec ciężko bylo by mi im o tym powiedziec :(

Gość gość
Nikt nie mial takiego przypadku?

Gość gość
Nie, z merzem nie miałam.

Gość gość
Boze nie musisz mi wytykać błędów. Czasem szybko piszac na kom przy dzieciach moze sie zdazyc błąd. Ale no tak tu sami doktoraci i nikt bledow nie robi.