Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Seks oralny w ma艂zenstwie

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

1.5 roku po porodzie. Seks masakra. Maz uznaje tylko seks oralny. Nigdy nie pytalam dlaczego to dla mnie ponizajace zmuszac meza do stosunku. 10 miesiecy po porodzie zapytalam ze moze sprobujemy normalnego seksu. Zgodzil sie. Stracil erekcje podczas i stwierdzil ze nic nie czul. Te slowa podlamaly mnie i od tego czasu czuje sie fatalnie. Minelo juz ponad pol roku od tego nieszczesnego zdarzenia i m膮偶 ani razu nie sprobowal normalnie sie kochac. Zawsze tylko oral. Wyobrazacie sobie jak sie czuje jako kobieta? Nie pytam meza dlaczego bo znam powod, tak jak powiedzial nic nie czul.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Wiem ze mam tam luzno. Mialam okropny porod

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Co poradzisz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Po prostu on ma kabanoska zamiast penisa i takie s膮 tego skutki. Polacy maj膮 ma艂o w gaciach, nie to co po艂udniowcy. Dla Polaka nawet dziurka w igle b臋dzie za du偶a. :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kisiel jest zdrowy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie polykam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
baba kt贸ra nie po艂yka nie nadaje si臋 na 偶one

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
23:28 Po艂yka膰 resztki szczyn? Sam sobie chlej te fekalia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 wczoraj 艂yka膰 nasienie i morda w kube艂, taka rola baby w tym padole

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja bym si臋 rozwiod艂a z uwagi na to, 偶e m膮偶 unika wsp贸lzycia od blisko 2 lat - z jego winy rozw贸d. Nie pozwoli艂abym si臋 tak poni偶a膰, by mi siuraka wkladal do buzi 2 lata! Co innego jako element seksu, a co innego jako przymusowe zast臋pstwo. A je艣li Ci odpowiada takie poni偶anie, kup sobie wibrator.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
sex oralny jest grzechem jest dewiacja a napewno za duzo sie masturbuje i dla tego tylko sex oralny go podnieca a poradze ci cwiczenia na mienie pochwy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Cwicze miesnie dna miednicy ale co z tego jak maz wogole nie jest zainteresowany stosunkiem. Jemu chyba sie wydaje ze dla mnie wystarczajaca jest minetka. Zawsze po wszystkim mowi ze bylo super i owszem nie bylo zle ale ja potrzebuje cos wiecej ale przeciez mu nie powiem jak on nic nie czuje podczas stosunku ze mna. Jak ja mam mu to powiedziec nie tak wprost

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc xyz

Ja mam to samo. Moj teraz nawet orala nie chce. Woli ogladac tv

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jarek544
7 minut temu, Go艣膰 Gosc xyz napisa艂:

Ja mam to samo. Moj teraz nawet orala nie chce. Woli ogladac tv

Dla faceta seks jest bardziej m臋czacy niz dla kobiet . Po orgazmie jest si臋 sennym. W dodatku w spermie jest mn贸stwo witamin ..聽 A my nie lubimy traci膰聽 偶yciodajnych pierwiatk贸w .. Nie zach臋cam robi膰 loda o 23 00 , ka偶dy wtedy bardziej mysli o snie niz seksie .. Idealna godzina to 19 00 -聽tu偶 przed kolacj膮 .聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Goscfhhffhnj

Tak przed kolacja hehe. A co z dzieckiem/ dziecmi zrobic. O 23.00 za pozno na seks a na oglafanie tv do 1ej w nocy to jest czas. Z Wami facetami do licha ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Moj obibok

Moj m膮偶 jeszcze gorszy. Z seksem ciezko. Nawet komplementow mi nie mowi bo twierdzi ze " w glowie by mi sie poprzewracalo" ciagle cos mi wypomina w wygladzie. Np. Mam piersi jak sliwki suszone hehe. A wcale nie uwazam ze takie s膮. Wiadomo po karmieniu nie sa takie jak przed ale bez przesady

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jarek544

Chocia偶 wi臋kszosc ludzi powie , ze ptaka trzeba opci膮gn膮c z rana .. Wtedy facet jest mniej rozkojarzony i wypoczety

Udost臋pnij ten post