Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nadmierna nerwowosc

Polecane posty

Gość gość

Facet chodzi zły i znerwicowany o byle bzdurę. Przykład. Chciał posprzątać coś na dywanie to mówię mu weź zmiotkę z kuchni, nie było to powiedziałam żeby wziął co innego, to on wielce zdenerwowany przez pół godziny że ja mu muszę mówić co ma robić, nie może nic robić po swojemu. Mam zajęty dzień i nie mam czasu zadzwonić do piętnastej ani napisać smsa to wpada w złość i wydziera się że jest pierd***problemem. Zepsuje się jakaś rzecz, nawet kabel od lap topa, to gdy próbuje naprawić i coś się nie udaje wpada w taką złość że nie da się do niego odezwać, bo pan jest zły i wszyscy mają siedzieć cicho. Cały czas wynajduje jakieś problemy, które dla mnie są po prostu bzdurami. Wiem że nic nie poradzę na złośliwość rzeczy martwych to po co mam wpadać w furię, a on tak po prostu nie potrafi tylko chodzi wiecznie zdenerwowany, chociażby nie było żadnego problemu, on zawsze znajdzie.

Gość 3tygodnie jest poprawa

Jeśli szukasz czegoś na ból bądź na stres ( koncentrację również) to sklep www konopiafarmacja pl : jest idealny dla Ciebie !

Najpopularniejszym olejkiem pozyskiwanym za pomocą ekstrakcji CO2 z kwiatów konopi jest olej CBD. Dzięki minimalnej zawartości THC, olej CBD zażywany nawet w dużych dawkach nie powoduje efektu psychoaktywnego. Jest on bezpieczny, ogólnie dostępny oraz legalny.