Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Praca wpędza mnie w depresję

Polecane posty

Gość gość

Bardzo chciałem pracować, żeby mieć własne pieniądze. Teraz mam pracę i bardzo żałuję. Chciałbym być znowu bezrobotnym. Mam nadzieję że wkrótce stracę pracę. Żałuję że uległem presji otoczenia.

Gość gość
To co ludzie mówią - że w Polsce pracować się nie opłaca - to prawda. Słabe pieniądze, okropni ludzie, ogólnie praca do doopy. W Polsce poprostu nie warto pracować.

nigdzie nie warto pracować, wszędzie wlasciciele co maja 5 samochodow każdy warty po milion złotych prywaciarze na całym swiecie a ty do końca zycia zapi3rdalasz za 1500 funtow

Gość gość
Mam 31 lat, pracuję od 4 miesięcy i z każdym miesiącem czuję się coraz gorzej. Właśnie tak ! Nie z każdym rokiem, ale z każdym miesiącem.

Gość gość
prawda, zgadzam sie ze srynikiem ;D szkoda zdrowia i snu, ktory jest wazny zeby wygladac mlodo

Gość gość
Nie rozumiem skąd wziął się mit, że warto chodzić do pracy, skoro wiadomo że nie warto.

Gość gość
Nie zapominaj, że to nie my pracodawcy mamy ryć po to żeby nam było dobrze. Od tego są najemni. I morda w kubeł jak ci się coś nie podoba. Na twoje miejsce czekają tysiące innych. Masz to na co sobie zasłużyłeś i pamiętaj, że zawsze można ciebie zastąpić innym, tańszym i bardziej wydajnym pracownikiem. Tak właśnie buduje się zdrowy, polski kapitalizm.

Gość gość
@ 11:31 To podpisujcie umowy ze schroniskami dla bezdomnych. Bo oni muszą pracować nieodpłatnie na swoje utrzymanie w schronisku. Tańszych pracowników już nie znajdziecie :)

Gość gość
W górę, bo ważne.

Gość gość
To może warto pomyslec nad zmiena pracy/ zawodu?

Gość gość
Nie jest łatwo znaleźć inną pracę. Gdyby zmiana pracy była taka łatwa, to nie było by problemu.

Gość gość
Gość 11.31 chciałbyś żeby tak było gdzie Ty masz te tysiące np na moje miejsce???Pokaż mi choć jednego a normalnie się ucieszę. A jak narazie to takie pseudo biznesmeniki muszą mi co kilka miesięcy podwyżkę dawać i siedzieć cicho z ryjem..

Gość gość
@ 12:07 Racja. Nie każdy weźmie byle jaką pracę, najniższych lotów.

Gość gość
Ja tu widzę bunt wśród najemnych. A wszystko dlatego, że my pracodawcy płacimy wam za dużo, chociaż wy nieroby i nicponie na to nie zasługujecie. Na szczęście ostatnie słowo należy do nas pracodawców. Dostaniecie kopas w doopas i won! Pasuje?

Gość gość
To zaloz swoja firme, przeciez nikt nie zabrania