Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lezac na trawie

Fajny mezu zrobisz mi dzis masaz

Polecane posty

Gość gość
Albo być pod obcasem nie nie.

Gość gość
Mam przewagę niczego się nie boję, przeciwieństwie do płci przeciwnej i odrazu mam przewagę nawet nad dominą ;)

Gość Kawa z cukrem bez smietanki
No z tym byciem pod obcasem to chuflada jest taka....ja nie lubie dominowac,ale tez nie jestem ulegla...mam swoj temperament i potrafie tupnac noga,jesli cos mi sie nie podoba;-) Talerze co prawda nie leca ,bo szkoda by mi bylo serwisu obiadowego...ale mam swoj charakterek...;-)

Gość gość
Jak by Cię dobrze zaspokoił w szelaki sposòb to byś była jak wrubelek.

Hahaha...byla bym jak wrobelek...no nie wiem...tak cwierkac to nie potrafie:P

Chuflada Juz wiem jaki temat zaloze...jak zaloze to Ci powie...do jutra..;-) Dobranoc. Ps.No widzisz mialam isc wczesnie spac:( ale moze sie wyspie..:)

Gość gośćchuflada
No kawa strach pomyslec jaka to dla Ciebie pozna pora na spanie jest :P Te wszystkie filmy widzialam ale musze Ci powiedziec ze duzo tracisz jesli o filmie mowa a Ty dirty cos tam.. nominujesz do najlepszych :P Powiedzialabym,ze bardzo lubie samych swoich ale strach pomyslec na ile lat okresli mnie jakis przypadkowy jelen ;) Kawa :) co do tej dominy to chyba jestes w bledzie bo ja mam rozne upodobania w zaleznosci od dnia. Wczoraj bylam dominom ale dzis nie potrafie nawet mojemu kotku kazac zejsc ze swoich kolan :P Nie dla mnie bylby facet ktory dalby sie zdominowac w zyciu codziennym. Mezczyzna musi sie nie bac i dla mnie nie ma gorszego łosia od takiego ktory notorycznie boi sie baby. Moich ulubionych filmow nie ppdam bo odnoszom sie strikte do moich zainteresowan :P ale Dame Kameliowom lubie a filmy kostiumowe nie wiedziec czemu po prostu uwielbiam. Dzis ja sprzatam chalupe ale zajrze tu do Ciebie. Jakom masz pogode? Pytam bo o tym kocyku ciagle mysle :P i choc boje sie robakow to moze polezalabym na kocu na jakiejs dzikiej plazy ;)

Gość gośćchuflada
No i spimy teraz do poludnia he? :P Ja robie sobie drugom kawke :)

Gość gość
Wczoraj domina dziś posłuszna służąca :)

Gość gość
Jelenica pana :)

Chuflada Musze Ci powiedziec ze jestem kinomaniaczka,wiec uwielbiam filmy.....ale tez nie wszystkie,wiec wymienilam 3 ktore bardzo lubie i do ktorych z mila przyjemnoscia wracam. Tez nie wiedzialam, ze po ogladaniu filmow mozna doszukac sie wieku...co by bylo jakbym napisala ze lubie ogladac filmy z Mata Hari...albo filmy z Dymsza...:D Chuflada tez lubie samych swoich wszystkie czesci...wiec chuflada podejdz no do plota jak i ja podchodze....;-)bym Ci co na uszko powiedziala....szeptem do uszka...tez lubie "Dame Kameliowa"nawet mam audiobooka:P Z facetami to jak z dziecmi...na zewnatrz twardziel,a w srodku dziecko...a dominowac tez nie kazy lubi....byc moze wynika to z tego ze kazda kobieta potrzebuje oparcia....i Ty chuflada moze masz taki dzis dzien,zeby Cie mezczyzna poprostu przytulil...

U mnie pogoda ani za zimno,ani za cieplo....tak w sam raz;-)

Chuflada na kocyk to dzis mokrawo troche ...przynajmniej u mnie ,wczoraj troche popadalo,wiec trawka mokra...:D

Chuflada Widze ,ze sie jakis jelen napatoczyl...nie bede wam przeszkadzac ...bo zaniedlugo musze wyjsc;-)

Chuflada Gdzie jestes?:( Jak wczesniej pisalam mam pomysl na nowy temat,wiec jak zakladac czy zostajemy tu;-) Odezwij sie chuflada....:)

Gość gośćchuflada
Kawa Kochanie :) Co do mnie to mnie przytulac trzeba zawsze :) dzis zdecydowanie bardziej niz wczoraj :P A jelen jakis zadziorny, zauwazylas? :P Ide teraz na dlugi spacerek taka piekna pogoda ze az zal jej nie wykorzystac. Jaki masz pomysl na temat? Kawa w chufladzie? :P

Gość gośćchufada
I jeszcze jedno Kawa... zaden jelen nie bedzie mi nigdy przeszkadzal, chyba, ze sama zdecyduje ktory i kiedy :P

Chuflada...;-) no to ja Cie tule mocno:) A tego jego moscia to widzialam...ale jakis plochliwy...:D zadziorny...moze i ma sie za jakiegos macho skoro taki zadziorny...pewnie az sie wyprezyl jak kogut w kurniku....haha Idz pospaceruj za nas dwie.;-) Ja to narazie sprawy zalatwiam:) A temat Kawa w chufladzie....haha.....fajny,ale myslalam o czyms innym.... I moze" Babska stacja","Tylko dla kobiet",albo "Babskie fanaberie"....napisz czy moga byc,czy Ci sie podobaja;-)

Chuflada Tak ,tak....wiem tylko Ty o tym decydujesz...:D Czy jelen ma prawo przeszkadzac ,czy tez nie...:D Ale widac ,ze chcial zagadac....;-)

Gość gośćchuflada
A wiesz co kawa? Dobrze mi tu z Tobą :P ale zadecyduj sama :) Przysiadlam na wielkim kamieniu i oglondam kaczki... dziwaczki :P

Gość gośćchuflada
Dziwna sprawa z Tobom Skarbie... jakas sila mnie do Ciebie garnie :P

Chuflada Bo ja przyciagam jak magnez...a wiesz ze kawa wyplupuje magnez z organizmu,wiec musisz go uzupelniac...wiec byc moze,ja mam go w zapasie i dlatego tak Cie do mnie przyciaga...:D Fajnie masz...kaczki ogladasz..u mnie wyszlo slonko...i calkiem przyjemnie sie zrobilo;-) A co do tematu...to zostajemy tu...przynajmniej narazie:) Przynajmniej swobodnie mozna pisac;-)...jak dla mnie jedt ok....jak bedzie cos nie tak,to zawsze mozna wprowadzic zmiany:)

Gość gośćchuflada
To ja juz dzis wyplukalam caly zapas ;) Dobra Kawa... skup sie :P Wymien kilka najlepszych filmow jakie w zyciu oglondalas :):D

Gość gość
ja to umiem akupresure mrozonom truskafkom i nie tylko

Gość gośćchuflada
Tylko nie takie ktore najczesciej wymienia google ;) Widzialam wszystkie :P Gdzie jestes Kawa? :(

Gość gość
privparty wieczorem? 🌼

Chuflada Wymienic filmy ....najlepsze w zyciu?..to z pewnoscia beda takie,ktore zrobily na mnie wrazenie...i takie ,ktore po prostu lubie:) 1.Titanic 2.Uprowadzona(wszystkie czesci) 3.Milczenie-Liam Neeson(moj ulubiony aktor i reszte filmow z nim w obsadzie) 4.Sniadannie u Tifaniego(moze ten film wrazenia na mnie takiego wielkiego nie robi,ale go bardzo lubie...podobnie jak inne filmy z Adruey Hepburn. 5.Dziennik Bridget Jones(wszystkie czesci) 6.Burleska-z Christina Augilera 7.Moulin Rouge-z Nicole Kidman 8.Bodyguard-z Whitney Houston(bardzo lubie jej piosenki) 9.Gladiator.(uwielbia soundtrack) 10.Braveheart(uwielbiam soundtrack) 11.Stowarzyszenie wedrujacych dzinsow 1 i 2 12.Pianista 13.Dreamgirls-z Beyonce(uwielbiam ten film) 14.Nigdy nie rozmawiaj z nieznajomym-z Banderasem 15.Desperatki 16.Gra 17.Filmy z Jennifer Lopez 18.Salsa-film taneczny 19.Dirty Dancing 2 20.Jezus Christus Superstar-musical 21.Hair-musical 22.Kabaret-musical 23.Chica24-musical 24.Zapach kobiety 25.Wladca pierscieni (wszystkie czesci)

Chuflada C.D. 26.Hobbit(wszystkie czesci) 27.Jedz ,modl sie i kochaj 28.Uciekajaca panna mloda 29.Diabel ubiera sie u Prady 30.Slodki listopad 31.Forest Gamp 32.Wykolejony 33.Vanilla skay- z Tomem Crius 34.Skazani na Shawshang 35.Filmy z Marilyn Monroe(wszystkie) 36.Tydzien z Marilyn 37.Hitchcock-biograficzny. 38.Miedzy pieklem a niebem-z Robin Williams 39.Nostalgia aniola 40.Uwierz w ducha 41.Igraszki losu 42.Moj chlopak sie zeni 43.Bog zemsty 44.Pasja-Mela Gipsona 45.Zielona mila 46.Pod sloncem toskanii 47.Bialy Oleander 48.Famme Fatal 49.Ostroznie z dziewczynami 50.Wygrane marzenia 51.Pachnidlo. 52.Starcie Tytanow 53.Gniew Tytanow 54.Czarownica-z Angelina Jolie 55.Do diabla z miloscia 56.Ja Cie kocham ,a Ty spisz 57.Polubic czy poslubic 58.Kawaler 59.Pomiedzy niebem a ziemia 60.Kogel-mogiel i galimatias(swietna polska komedia) Jest jeszcze wiele innych filmow,ktorych nie wpisalam:),ale napewno do mojej listy nie wpisalabym horrorow,bo ich nie lubie:P

Gość gość
si,polenta,si

Koneserem filmow jestem ,jak widzisz:P