Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Razraz11

Pytanie mam

Polecane posty

Gość Razraz11

Kupiłam dzisiaj nowy starter. Jak wiadomo, każdy zakupiony starter trzeba zarejestrować. Stąd moje pytanie : czy jeśli będę pisać SMSy do danej osoby, to czy ta osoba w każdej chwili może sobie iść do salonu i sprawdzić, do kogo należy ten numer? Kupiłam ten starter i włożyłam do starego telefonu, bo chciałam trochę pozartowac ze znajomych. Oczywiście, uprzedzam, że żarty te nie będą wulgarne ani nie zamierzam kogokolwiek obrażać czy grozić, zastraszac - ogólnie, nie mam na celu zrobić komuś krzywdę, chodzi o takie zwykłe żarty.

Gość gość
Nie, nie może.

Gość gość
Nie może, no chyba że zna kogoś z salonu tej sieci w której masz nr. To po koleżeńsku, w nielegalny sposób się dowie. A co do smsów, jesli jest tak jak piszesz to spoko, ale jeśli już by to były groźby, szantaż itp, wtedy osoba je otrzymująca może to zgłosić na policje i na jej wniosek/ sądownie, operator udostępnia dane osoby która je wysyłała.

Gość Razraz11
Tak, to wiem, nie mam zamiaru nikomu absolutnie grozić czy też w jakiś inny sposób wyrządzać komuś krzywdę, czy też stwarzać w kimś jakis niepokój. Chodzi mi tylko o zwykłe, normalne żarty, chcę się trochę pośmiać po kryjomu, ale nie chcę, by ktoś wiedział że ja to ja :-)

Gość gość
Narobili z tą rejestracją w imię ustawy antyterrorystycznej tylko wszelakich utrudnień, ale normalnym ludziom, bo ci od "bum bum" to mają z tego ubaw.