Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bydlaki pisowskie nie maja na niepełnosprawnych a na 500 plus maja gnoje zasrane

Polecane posty

Gość gość

j****-niec kaczynski, ta rafalska dzifka niewyskrobana albo poseł pięta co by chcial ludzi z sejmu sila wynosić, przeciez to jakies śc0ierwa sa, po co to w ogole zyje , niech zdechnie na raka

Gość gość
Ale dorosłe osoby niepełnosprawne dostają 1.700 zł co miesiąc, czy to mało? Sama mam niepełnosprawnego syna który ma obecnie 11 lat i dostaję na niego tylko 260 zł.

Gość gość
Skoro syn jest niepełnosprawny to chyba otrzymuje pani świadczenie pielęgnacyjne plus 153 zł Do tego 500 plus i ma pani grubo ponad 2 tyś. 1477+153+500 plus I do tego rodzinne . Kłóćcie się dalej kto ma więcej A nieroby na zdrowe dzieci mają najwięcej.

Gość gość
gość dziś x tylko że większość rodziców dzieci niepełnosprwwnych nie pracuje bo musza się opiekować dzieckiem, a jesli pracuja to nie w korpo za 10 000 zl miesiecznie tylko w najgorszych robotach, sama mam sasiadke ktora ma dziecko niepelnosprawne i nie moze sobie pozwolic na prace, jej maz haruje jak wół żeby utrzymac rodzine i drugie na szczescie zdrowe dziecko, nie zyja wcale w luksusach, nawet samochodu nie maja, nigdy na wakacje nie jezdza bo nie maja za co wez nie piertol, pis to zywkle huje, dla nich licza sie tylko sondaże, kazdy normalny wie ze 500 plus to była zwykła kiełbasa wyborcza, gdyby nie to 500 to by nie wygtrali wyborów, głupi plebs uwierzyl i poleciał zagłosować a teraz mamy burdel na kólkach

Gość gość
A ci którzy mają dorosłych niepełnosprawnych w większości też nie pracują.

Gość gość
Ja wydaje 500-600 zł na rehabilitacje dziecka, stopnia niepełnosprawności nie dostanie, bo taka uroda wg lekarzy, tylko ze ta uroda kosztuje a mi nawet 500 plus się nie należy.

Gość gość
A ci miała by pani zajmować się za te 1700zł i np zmieniać pieluchy,myć dorosłego???

Gość gość
dziś "Ale dorosłe osoby niepełnosprawne dostają 1.700 zł co miesiąc, czy to mało?" x Boże, jaki ten kraj jest jednak biedny i rozwarstwiony :(

Gość gość
Popieram !