Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

orchidea19

Leniuch vs. Pedantka

Polecane posty

Witajcie, z góry przepraszam, jeżeli upchnełam temat w złej kategorii, aczkolwiek jestem tu nowa i nie za bardzo sie tutaj orientuje. Mam pewien problem z moim facetem, a właściwie narzeczonym. Jesteśmy ze sobą już bardzo długo i mamy razem dziecko. Ustaliliśmy już date ślubu, który ma sie odbyc niebawem. Dodam, że to jest mój pierwszy facet, jeśli chodzi o taki poważny związek. Kocham go i chce być z nim, z resztą ślub traktuj***ardzo poważnie, nie wierze w rozwody itp, jak sie bierze ślub to raz na całe życie, ale nie o tym chce tu dyskutować. Mój facet pracuje, ja studiuje. Problem polega na tym, że mój facet nie dba o porządek w mieszkaniu. Bardzo mnie to wkurza i doprowadza do szewskiej pasji. Rozmawiałam z nim już na ten temat, ale nie wiem ile można. To też nie jest tak, że nic nie robi, bo wcześniej sprzątał, ale ostatnio gdy pracuje od 8-16 no po prostu NIC. Nie chce już robić mu problemu o to, że nic nie robi bo ok może być zmeczony po pracy, ale żeby chociaż nie robił bałaganu. Ja naprawde nie mam już siły do tego, może wydawać sie to błache, ale bardzo mi to przeszkadza. Myśle nawet o tym żeby zrobić sobie jakąś przerwe, może wtedy nauczy sie, doceni to że sie staram i sie poprawi. Nie chce sie z nim rozstawać bo go kocham, ale chwilami mam już tego dość i potrafie mu nieraz powiedzieć do słuchu, tylko że to po nim spływa, a mi jest głupio że tak po nim pojechałam. Od razu chciałabym zaznaczyć, że nie jestem jakąś super pedantką, ale lubie jak jest czysto, czasami też zdarza mi sie zostawić jakiś bałagan, gdy jestem bardzo zmeczona, ale nastepnego dnia to sprzątam... Z góry dziekuje za wszelkie odpowiedzi :*

10:14 na tym forum pisze się k***a chuj p***a i do nikogo nie pisze się na pan ani na pani zrozum zedytuj ten wpis powyżej i napisz chyba mnie z kimś upośledzony imbecylu pomyliłeś tak napisz