Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość After24

Czy 35. rok życia jest górną granicą przeżycia pierwszego razu?

Polecane posty

Gość After24

Wiadomo, że są dolne granice wieku na uprawianie seksu, ale zastanawiam się, czy są górne? Pewnie nie, ale wydaje mi się, że pierwszy raz w wieku np. 50 lat jest już niemal niemożliwy. Wydaje mi się, że taką górną granicą jest 35. rok życia, czyli do końca młodości, nawet jeżeli ktoś przeżyje go później, to już to nie będzie to samo, co ten przeżyty za młodu. Przeczytałam gdzieś na forum komentarza pana, który twierdził, że pierwszy raz przeżył w wieku 37 lat. Co o tym myślicie?

Gość gość
Nikt ci nie każe robić to nawet jest bardzo dużo z tym przykrości i nerwów kiedyś o tym myślałem to najlepiej być sam nie płaczesz za kobietą i nie latasz na każde jej zawołanie bo inaczej d**y ci nie da taka prawda

Gość gość
Masz rację. Po 35 roku życia, błona dziewicza kostneje i nie ja się już jej przebić. Cipka zarasta na amen i nikt już tam penisa nie da rady wepchac

Gość gość
after: ale dlaczego nie wierzysz, że zrobił to pierwszy raz w wieku 37 lat? Może tak było, nie ma przecież w tym żadnej granicy, żadnych zasad.

Gość gość
gość dziś czasem ludzie wcale się na to nie gotują i nigdy tego robili ,

Gość After24
Nie twierdzę, że to niemożliwe, ale ten pierwszy raz po 35. roku życia chyba nie będzie już taki, jak przeżyty w latach młodości.

Gość gość
dlaczego nie będzie taki?

Gość gość
Jak sie nie ma z kim teego zrobic to najlepiej tego w ogole nie robic bo faceci sie nie zakoc***a oni sie tylko zakoc***a w lozku a potem placz i czasem niechciana ciaza.

Gość gość
12:05: nie bedzie taki, bo nie będzie z byle kim i byle gdzie.