Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak pisze sobie z moją dobra koleżanką

Polecane posty

Gość gość
Podejdz go od innej strony. Czy on ma na tel. Wasz wspólne zdjęcia? Albo jakieś fajne filmiki? Spontanicznie chwyc jego tel. Przy nim i powiedz ze tylko chcesz sobie na swój tel. Przesłać niektóre zdjęcia wasze bo Nie masz wszystkich albo jakiś fajny filmik. Zobaczysz jak zareaguje... Jeśli da Ci telefon to idawaj ze długo szikasz zdjęć, a w tym czasie wejdz mu w smsy i zobacz

Gość gość
Sporo w tym mojej winy, bo na to pozwalam. Oni się wygłupiają, a ja siedzę i się na to patrzę. Jest dla mnie czuły, bo nawet przy niej mnie często przytula, czy całuje w usta, ale nawet jak idziemy wspólnie w grupie na spacer, to gdzieś ją kopnie lekko w nogę i rzuci jakimś tekstem w jej stronę. Ja też tak jakoś na to nie patrzyłam, ale inna koleżanka mi powiedziała, że strasznie głupio że oni się tak zachowują, dodatkowo powiedziałam jej o tych wiadomościach, to całkiem mnie zrypała że się tak daję. I nawet powiedziała, że ona się chyba w nim buja, no ale to wykluczam, bo wiem z kim ona ma dość dobry kontakt i się chyba podkochuje, tylko że tamten ma 26 lat.

Gość gość
Tak ma, spróbuję tak zrobić. Myslałam też ze wezmę jego tel aby zadzwonić, a on się nie wylogowuje z fejsa i mogłabym jakoś zdobyć hasło i wtedy poczytać o ile nie są kasowane konwersacje.

Gość gość
Ale wy jesteście niedojrzałe.

Gość gość
15.36 oo wlasnie tak zrób i to jak najszybciej.

Gość gość
Zobaczymy co da się zrobić, przyjdzie o 19 do mnie, jakoś go sprawdzę. Jak mają jakis romansik, to będzie mi za karę stopy lizał całe życie :D haha. Oczywiście, nie chcę ich oboje znać, jak coś jest na rzeczy. Widzę kochana, że jakiś Grześ Cię adoruje na Twoim temacie ;D

Gość gość
A nie, bo myślałam, że to on chciał te zdjęcia na pocztę, sorry ;D

Gość gość
Wez zrob tak jak ci napisalem, zakrec jego kolege

Gość gość
Macie wspolne zdjecie z nia? wrzuc ocenimy ktora z was fajniejsza :D

Gość gość
przejrzałaś mu telefon?

Gość gość
no właśnie, ja też czekam na relację. Bo tak się martwię, rozumiesz ;P

Gość gość
Hej ;) Tak, ogólnie fajnie mi się udało, bo tato poprosił go, aby pomógł mu przy altance w ogrodzie i miałam trochę czasu na sprawdzenie, jednak niczego nie znalazłam, bo smsów od niej żadnych nie było, a na messengerze nie było konwersacji z nią, tak jakby to usunął, więc już sama nie wiem, czy mam się martwić, czy faktycznie tak bardzo rzadko pisali, tylko po co wtedy to usuwać. Nic go nie pytałam, ale wspomniałam, że w sobotę idziemy na ognisko urodzinowe i wymieniałam osoby, które będą i ją na końcu, to powiedział, że świetnie i że pamięta o ognisku. Nie wiem jak sprawdzić to co oni do siebie piszą ;/

Gość gość
Skoro niedawno zobaczylas ze piszą również smsy i nagle teraz ani śladu wiadomości z nią to znaczy ze wszystko usunął, czyli ma cos do ukrycia. Zobaczył ze jesteś zazdrosna i może przewidział ze sprawdzisz mu telefon wiec w razie czego pousuwal. Teraz powinnas spotkać się z ta koleżanką np zaprosic ja do siebie i jak wyjdzie do toalety poszperac jej w telefonie, może.ona Nie usunęła tych wiadomości

Gość gość
no niestety, ale od razu wygląda na to, że koleś ma coś do ukrycia. Sprawdź telefon koleżanki, zrób tak żeby musiała zostawić na dłuższą chwilę telefon (poproś ją o jakąś tabletkę na ból głowy i miętę, bo się taaak źle czujesz;)) i szukaj. ja kiedyś musiałam wziąć numer telefonu od kogoś i po prostu powiedziałam, że muszę napisać do mamy długiego smsa, bo się o coś tam czepia, a mój telefon akurat się zaczął zawieszać ;P

Gość gość
Ona jako Twoja przyjaciółka czy dobra koleżanka powinna ci powiedzieć co on do niej pisze i ogólnie o czym piszą dziwne to że pozwalasz na to a ta twoja przyjaciółka nie czuje się głupio pisząc z twoim chłopakiem ja bym nie umiała

Gość gość
Tylko rzecz w tym, bo już kilka razy widziałam będąc u niego, jak pisze z kolegą i po zakończeniu rozmowy usuwa konwersację, niektórych nie usuwa, ze mną ma, ale mówi że to sentyment. Jej telefonu raczej nie uda mi się przejrzeć, chyba że na tym ognisku mogę coś wykombinować, bo ja raczej pewnie najmniej będę piła i będę mogła wziąć od niej telefon. Tylko chcę zrobić tak aby niczego nie zaczęli podejrzewać. Nie wrzucę tutaj żadnych zdjęć, zresztą co mi po czyjejś ocenie, skoro chodzi o chłopaka, są różne gusta. Ja się tam nie wstydzę siebie i mogłabym nawet się pokazać, ale nie będę wrzucać nieświadomej koleżanki :P

Gość gość
Taaa jasne pewnie jestes oblesna i woli tamta aleb przynajmniej o wiele mniej ladna od kolezanki i gdy poznal ja to zaczela mu sie podobac

Gość gość
Spieprzaj mi stąd ! Sam jesteś obleśny!

Gość gość
Bujaj się! Taki brzydal ze mnie, że pewnie bym na Ciebie nawet nie spojrzała! Wrzuć swoje zdjęcie cwaniaczku.

Gość gość
mam wrażenie, że pożałujesz tego ogniska... kobiety które są zabawne juz są fajniejsze od innych, a po alkoholu każda robi się atrakcyjniejsza, a i rozmowy i żarty się bardziej trzymają podchmielonego towarzystwa... Jeszcze tak romantycznie przy ognisku, gwiazdy, dobra zabawa...

Gość gość
gość dziś Dlaczego mam żałować tego ogniska? Nie chodzi o to, że ja w ogóle nie piję, tylko mi naprawdę starczają trzy piwa, abym miała bardzo dobrą banie :D Wódki nie pijam w ogóle. Ale często piję wino, czy piwko. Tak, magia ogniska jest świetna, my mieszkamy w miejscowości, w której jest Park Krajobrazowy, ogromny. I tam właśnie często wiosną i latem organizujemy sobie ogniska, a że jest tutaj bardzo dużo młodzieży, to niekiedy nawet po 50 osób bywa :D Zapraszam ;)

Gość gość
Pasztet brzydal oblesna wiesniara

Gość gość
nie zrozumiałaś? Będziesz żałować ogniska, bo nie zbliży Ciebie i Twojego chłopaka, tylko JĄ i JEGO. Łatwo w takiej sytuacji kogoś stracić na chwilę z oczu. Wiem z doświadczenia, moja kuzynka pod okiem swojego chłopaka przelizała się chyba z 3 czy 4 kolesiami, którzy byli z nami na ognisku (było sporo ludzi, koło 30), a mi się wydawało, że siedza obok siebie niemal cały czas, a dopiero potem mi się zwierzyła zadowolona (!) jakie to miała przygody jak szła na siku albo gdzieś na chwilę na ubocze z kimś pogadać...

Gość gość
To ta Twoja kuzynka dobra jest. Będę miała go na oku tym bardziej teraz, dlatego dobrze że jest ognisko, bo jeśli jest coś na rzeczy, to może wyjść właśnie jutro, a wtedy będę miała pewność, to chyba lepiej niż tego nie wiedzieć i się domyślać. A tak w ogóle to to jest bardziej moje towarzystwo niż jego i jeśli ktoś coś zobaczy, to z pewnością mi o tym powiedzą, na pewno jeśli coś się wydarzy, to ktoś gdzieś to zobaczy, skoro będzie tam trochę osób.

Gość gość
Nie pisze sie z chlopakiem kolezanki, ona jest wredna :) ukradnie ci go, bo ma ciebie w zadzie, jak bedzie miala chlopaka odegraj sie suuuce

Gość gość
Zrób mu test, powiedz że koleżanki jednak nie będzie na ognisku i patrz na jego reakcję :D A tak poważnie mam kilka lat więcej niż Ty i już teraz mogę Ci powiedzieć, że oni co najmniej ze sobą flirtują w tych wiadomościach i raczej oboje są wobec Ciebie nieszczerzy. Jeśli mam być szczera, nie chciałabym być nawet 5 min w związku, w którym chłopak zachowuje się wobec innych dziewczyn tak jak ten twój wobec koleżanki.

Gość gość
23.28 dokładnie

Gość gość
Napisz jutro autorko jak po tym ognisku wygląda sytuacja.