Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Zapraszamy na nowe forum.

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Serdecznie zapraszamy na nowo otwarte forum wielotematyczne. Mile widziane osoby m艂ode oraz starsze, pozytywnie zakr臋cone jak i powa偶ne. Lubisz dyskutowa膰 na r贸偶ne tematy. Uwielbia膰 si臋 艣mia膰? Do艂膮cz do nas! Mo偶liwo艣膰 pisania z go艣cia. System prywatnych wiadomo艣ci. http://nastroik.pl/

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
dziekuje sliczie za linki :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
fajna macie tam atmosfere

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Studentka i pier艣cionek
Drodzy forumowicze... Nadszed艂 jednak czas w kt贸rym jak ka偶dy student musz臋 zmierzy膰 si臋 z napisaniem pracy, oczywistym jest r贸wnie偶 偶e jak ka偶dy student (nie licz膮c tych z legend) zostawi艂am to na ostatni膮 chwil臋... Pisz臋 prac臋 na temat wp艂ywu przedmiot贸w na ludzi, za cel obra艂am sobie PIER艢CIONEK ZAR臉CZYNOWY. I tu moja pro艣ba... JE呕ELI BY艁A艢 LUB JESTE艢 ZAR臉CZONA - BARDZO PROSZ臉 PO艢WI臉膯 MI SWOJE 10 MINUT I WYPE艁NIJ MOJ膭 ANKIET臉. Bardzo mi to pomo偶e a mo偶e i Ty dowiesz si臋 czego艣 ciekawego o sobie? Je偶eli kto艣 ma mam臋, siostre, przyjaci贸艂ke, znajom膮 kt贸ra mog艂aby wype艂ni膰 moj膮 ankiete a Wy podes艂a艂yby艣cie im link by艂abym bardzo wdzi臋czna. Wszelkie udost臋pnienia mile widziane!!! Dzisiaj Ty pomo偶esz mi, jutro kto艣 pomo偶e Tobie usmiech.gif To s膮 tylko informacje do cel贸w naukowch, nigdzie nie zostana udost臋pnione - jedynie w tej jednej pracy licencjackiej. Podaj臋 link do ankiety: https://www.survio.com/survey/d/T5J1G6V8J3Z0T 5S7W To nie jest 偶adna reklama a tylko studentka potrzebuj膮ca informacji. Mail podany jest w ankiecie jezeli kto艣 mia艂by pytania. Pom贸偶 studentce!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pora偶ka, nawet grafiki porz膮dnej nie ma, a ju偶 wciska reklamy. Zapomnij. Nie zarobisz. Za ma艂o inwestujesz. Profile pewnie sztuczne. Reklamujesz si臋 tu na si艂臋. Bo za darmo? Masakra. Naucz si臋 podstaw marketingu najpierw i nie tw贸rz sztucznych profili, post贸w, to wida膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak zap艂acisz co najmniej 10 z艂otych za ankiet臋, to mo偶e wype艂ni臋, albo wy艣lij pude艂ko czekoladek na wskazany adres, co艣 si臋 nale偶y, nic nie b臋dziemy z tego mie膰, 偶e ona studia sko艅czy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zg艂oszone do administracji jako spam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Fajne forum dzi臋ki, bo tutaj to ju偶 same dno i zbocze艅cy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
G艂upie kafeteryjne stare niebieskie c***y / Kusza My艣livski, Colliberek itp.i dewianci sexualni - acordeon,Krzysiek,Andrzej,Przemek - najwi臋ksi zbocze艅cy i mitomani.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 2018.05.03 G艂upie kafeteryjne stare niebieskie c***y / Kusza My艣livski, Colliberek itp.i dewianci sexualni - acordeon,Krzysiek,Andrzej,Przemek - najwi臋ksi zbocze艅cy i mitomani. x zapomniales dodac blazna czyli siebie :p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Beznadzieja.Wieje nud膮 .Dno dla starych panien po siedemdziesi膮tce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
faktycznie ta kafeteria to dno totalne i dla starych babc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ide do was bo tutaj wieje nuda

Udost臋pnij ten post