Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja córka, nie chcę mieć rodzeństwa.

Polecane posty

Gość gość

Mamy z mężem córkę w wieku 14 lat. My z mężem mamy 34 lata. Teraz zaczęłam chcieć mieć jeszcze jedną córcie, ale Karolina jak się o to z pytałam to powiedziała, że nie ma takiej opcji dla niej i nie będzie się do dziecka przyznawać. Zrobiło mi się smutno. Też się zdziwiłam, ponieważ lubi małe dzieci, zawsze miła, nie śmiała i ostatnia do awantury.

Gość gość
To nie jest czasem prowokacja? 14 lat to ogromna różnica wieku i wcale nie dziwię się nastolatce, że nie chce mieć niemowlaka w domu

Gość gość
Moja córka, nie chcę mieć rodzeństwa. Nie CHCĘ? :D

Gość gość
Po pierwsze, to córka nie ma w tej sprawie nic do gadania. A po drugie, to na pewno pokocha braciszka lub siostrzyczkę. Odwagi autorko, u nas różnica jest też 14 lat i dzieci przepadają za sobą.

Gość gość
Mojej siostry córki miały jedna 17 lat a druga 15 jak siostra zaszła w 3 ciąże i tez się buntowały a wręcz wstydziły ze mama jest w ciąży ale po urodzeniu małej wszystko się zmieniło,bardzo ja pokochały opiekują się nią i jest oczkiem w głowie.Siostra miała 18 lat jak urodziła pierwsza

Gość gość
Goowniara ma goowno do gadania, to wasza decyzja. Jeszcze tego brakowało, żeby goownażeria decydowała o ilości rodzeństwa, litości... :O

raz, że to nie dziecko decyduje, czy ma mieć rodzeństwo, czy nie a dwa, że ja sie córce nie dziwię, teraz wszystko jest dla niej, miejsce, kasa, wasza uwaga i czas a po urodzeniu kolejnego dziecka straci to wszystko to chyba normalne, że tego nie chce