Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Będziemy mieli dziecko

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Piszę tutaj, bo nie wiem co mam już zrobić! Jestem z chłopakiem niecałe trzy lata, ale od jakiegoś czasu nam się nie układa i jest naprawdę chwilami bardzo zle, tak że nawet przez ponad tydzień potrafimy się do siebie nie odzywać, teraz też właśnie mamy taki czas. Od jakiegoś czasu czułam się dziwnie, gdy zaczęłam wymiotować postanowiłam zrobić test, po którym okazało się, że jestem w ciąży. Miałam zamiar nawet się z nim rozstać, bo już raczej oboje nie chcemy ciągnąć tego dalej, ale teraz zostałam w kropce, jeszcze go nie poinformowałam, test zrobiłam wczoraj. Można powiedzieć że mieszkamy razem w jego mieszkaniu, ale ja też mam mieszkanie po dziadkach, które jest wynajmowane, ale z faktu nie płacenia mi wynajmu wyrzuciłam tamtych lokatorów i teraz szukam nowych, więc gdy tylko się mocno pokłócimy i mam go już dosyć, zabieram swoje rzeczy i jadę do siebie. Jestem załamana tą ciążą, zawsze chciałam mieć dziecko i cieszyłabym się, ale chciałabym aby nasze relację były normalne, ludzkie, a niestety wiem, że z nim się już nie dogadamy. Jest mi cholernie zle, rok temu wybaczyłam mu zdradę i od wtedy właściwie zaczęło się wszystko między nami psuć. Nie ma kontaktu z tamtą kobietą, wiem to. Oddalałam się od niego po zdradzie, on zabiegał, przepraszał, aż w końcu chyba dał sobie spokój i teraz jest już całkowicie zdystansowany do mnie. Chcemy się rozstać, ale co teraz będzie to nie wiem. Jestem we łzach od wczoraj i totalnie załamana! Proszę poradzcie mi coś.

Gość gość
No ale wiatropylna chyba nie jesteś?

Gość gość
Z nim mam to dziecko.

Zdradzil Cie? To okropne, ale niemasz wyboru. Musisz mu powiedziec. Kup test i zrob go nawet przy nim, zeby widzial ze to prawda. Cokolwiek postanowicie to bedziesz wiedziala, ze bylo to Wasza wspolna decyzja i nie bedziesz obwiniala tylko siebie. Dziecko to nie zabawka, ale cudowne stworzenie, ktore pokocha Cie bezwarunkowa miloscia najwieksza na swiecie! Ja wlasnie swoja milosc uspalam, dzis skonczyla 3 latka.

Gość gość
Planowałaś rozstanie, zdradził cię a ty zaszłaś w ciążę? :-O ...albo coś pokićkałaś kto kogo zdradził albo to jakiś ewenement na skalę światową :-D

Gość gość
Głupia jesteś ze z nim zostalas po tej zdradzie... On już nawet się Nie stara, jego uczucie się pewnie wypalilo, potraficie sie tydzień nie odzywac a jednak dalej go wpuszczalas miedzy nogi i to jak się domyslam, bez zabezpieczenia? Pewnie już tylko na seks przychodził do Ciebie. Gtatuluje głupoty.