Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agaa111

Prośba o pomoc...

Polecane posty

Gość agaa111

Zwracam się z prośbą o pomoc w zapłaceniu rachunku za prąd. Jestem samotną matką, mam problemy ze zdrowiem. Wynajmuję mieszkanie, ledwie wystarcza mi na rachunki i przeżycie. Mam do zapłaty 730 zł zaległości. Nie mam z czego zapłacić, to połowa mojej wypłaty. Bardzo proszę o wsparcie, gdyż wszyscy mi już odmówili, Mops, fundacje, nie mam żadnych zasiłków, ponieważ pracuję. Nie wie skąd mam wziąć pieniądze, ciągle boję się, że przyjadą odciąć prąd, bo jest już po terminie zapłaty. Mogę przesłać fakturę na maila, lub nr konta jeśli ktoś chciałby mi pomóc... Z góry dziękuję...

Gość gość
Trochę duży ten rachunek, skąd taka kwota ? To za jeden m-c ?

Gość gość
pożyczka w pracy, pożyczka od rodziny ? sąsiadów, znajomych ? taką kwotę trudno będzie pożyczyć od jednej, zwykłej osoby...

Gość agaa111
Za 2 miesiące- luty i marzec. Mam boiler i kuchenkę na prąd, mieszkam w wynajmowanym mieszkaniu w kamienicy i nie ma tutaj wody z sieci miejskiej. Dodatkowo zimą dogrzewałam łazienkę grzejnikiem elektrycznym, aby syn się wykapał, bo mam ogrzewanie piecowe, ale piec jest tylko w pokoju, a łazienka z korytarza, więc nawet jak jest napalone, to w łazience i tak zimno.

Gość agaa111
Niestety nie mam od kogo pożyczyć. Sąsiadów tu praktycznie nie znam, bo wynajmuję, zresztą tez nie mają, bo to biedna kamienica. Z rodziny mam tylko mamę, ale jest na zasiłku przedemerytalnym i sama ledwie daje radę. Z ojcem mojego dziecka prawie nie mam kontaktu, mieszka zagranicą, płaci jak chce, a komornik nie może ściągnąć, bo pracuje na czarno. Alimentów z funduszu nie mam, nawet 500+, bo zarabiam 1750 zł, tylko nikt nie patrzy, że 700 zł płacę za mieszkanie.

Gość gość
Mój mail agaa333@onet.pl gdyby ktoś zechciał mi pomóc...