Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego Polki są takie zimne, oschłe, prymitywne i generalnie brzydkie

Polecane posty

Gość gośćyola
Zadałam wcześniej pytanie , co Wy - czyli Gorący , Inteligentni i Przystojni Polacy robicie , skoro kobiety są leniwe , słucham ?

Gość gośćyola
Zadałam wcześniej pytanie , co Wy - czyli Gorący , Inteligentni i Przystojni Polacy robicie , skoro kobiety są leniwe , słucham ?

Otrzymałaś odpowiedź od Szrego. Wszystko to, czego nie wymieniłaś. I jeszcze kilka innych rzeczy, ale my np. robimy pranie w pralce, nie nad odległą rzeką przy pomocy tary :)

Gość gośćyola
Haha , a ja znam facetów , co nie umieją obsługiwać pralki :-P wtedy tara i rzeka się kłania haha

Gość gość
Raczej czego nie robimy.Np nie zakladamy agencji towarzyskich w angielskich toaletach publicznych.I nie bierzemy za to zawrotnej sumy 20 £. Tak jak wy.Te pogardzane przez was ukrainki mają jednak wiecej godnosci od was.

Gość gość
gośćyola dziś Facet w tym czasie nadal jest w pracy koleżanko.

Gość szry
gośćyola - jesli twoim zdaniem zakupy, drobne naprawy, mycie garow(haha, wiem ze zmywarka istnieje, wiesz ze istnieje pralka? dotarl do ciebie przynajmniej ten XXI wiek? ale pewnych gabarytow do zmywarki nie wcisniesz, tak samo jak parasola w rzyci nie otworzysz) robi sie samo? bez niczyjego udzialu? jakos... pominelas w tej swojej liscie zenskich upokorzen, katorgi i panszczyzny. no na pewno sciane raz na te 2-3 lata, czy tam rzadziej czy tam czesciej sie maluja. ale skoro mieszkasz w tak inteligentnym domu, ze wszystko robi sie samo, to czemu musisz przy garach stac? co do nedzy? moze zglos te bledy do obslugi klienta? i tak jak ty znasz facetow, ktorzy nie wiedza jak obslugiwwac pralke, tak ja znam kobiety, ktore nie wiedza ile czasu powinny gotowac sie ziemniaki. nie zartuje. jedna, zeby bylo smieszniej, uparcie podaje sie za technika zywienia. nie wiem na jakiej podstawie, nie chce nawet wnikac, paradoks moze mi przeladowac zwoje. prawo jazdy masz, samochod? ubezpieczenie z automatu sie co roku samo placi? a mycie okien? czemu nie wspomnialas, nigdy sie tak tandetnym i ponizajacym czyms nie zajmowalas? co, dzieci wysylasz do roboty? peagazy przylatuja i pierdzac teczami czyszcza? juz ty nie terroryzuj sprzataniem, gotowaniem czy slawnym praniem, jak nagotowac mozna(lodowka!) na 2 czy czasem i 3 dni, tak talerze wymagaja po uzyciu - wiec raczej codziennie, chyba ze ktos czesto poza domem stoluje - porzadnego myju i porzadniejszego splukaju. ZACHEC MEZA DO WIEKSZEJ POMOCY. ale ZACHEC, nie ZNIECHEC ciaglym marudzeniem i wylewaniem gorzkich lez, narzekan i krytyki, TO NIE ZADZIALALOBY ROWNIEZ NA CIEBIE, bierz poprawke i na to.

Gość gość
szry dziś Rozjebał system. Dziękuję dobranoc :-)

Gość gośćyola
Ja nie narzekam bo u mnie , w związku , jest podział obowiązków .Oboje pracujemy więc prace domowe wykonujemy razem z mężem , na zmianę... Przykłady tutaj podane przeze mnie , w postach powyżej , nie są wylewaniem "kubła pomyj" na facetów i nie taki był cel , żeby się nawzajem obwiniać , kto jest ofiarą w związku.... Licytowanie się w stylu a ja robię to czy tamto jest bezsensu... Wiem jak wygląda sytuacja kobiet , które żyją w toksycznych związkach bo pomagam osobom , które mają problemy z przemocą w rodzinie i alkoholem . Autorze , co Cię skłoniło do napisania tego wątku ???

Gość gośćyola
A jeśli ktoś ma tak "poukładane" w głowie jak jegomość Szry to .... szczerze współczuję tym , którzy się z Nim solidaryzują .

Gość szry
gośćyola dziś Dlaczego tak oceniasz Polki ? Pewnie trafiłeś na jakiś trefny egzemplarz i generalizujesz to na wszystkie kobiety (Polki) ... A poza tym prymitywni to są mężczyźni - do pełni szczęścia potrzebują dobrze zjeść , coś wypić i seksu ... jakiś mecz i leżenie na kanapie przed tv ... HA nie, skad, nie narzekasz. wnioski na podstawie tego co wypisujesz moge wyciagnac nastepujace: albo masz rozdwojenie osobowosci, wtedy zalecana jest wizyta u specjalisty. albo jestes glupsza niz przecietnosc na to wskazuje i wszystkich do swojego poziomu usilujesz wyrownac. albo zyjesz w iluzorycznym swiecie zlozonym tylko i wylacznie z wlasnych przekonan i ocen(wybitnie subiektywnych), otoczona nieprzenikalna bariera calkowitej ignorancji rzeczywistosci. to tez nadaje sie do leczenia u psychologa. jeszcze nie potrafie zdecydowac jednoznacznie, popisz wiecej, wszystko sie wyjasni.

Gość gość
szry mistrz

Gość gośćyola
... sama siebie nie będę leczyć.... Plujesz jadem na odległość Szr ... Lubisz obrażać kobiety , bawi Cię to ??? A może Ty się z 'rowera' urwałeś i lubisz .... To by wiele wyjaśniało .... P.s. Nie mam schizofrenii :-P

Gość gość
Yola tutaj sami onaniści i pedały siedzą a ty się produkujesz :-)

Gość gośćlolek
Ja wolę facetów dlatego że lubię być dymany w dupę i jaja tak fajnie dzwonią . Pa słoneczka :-)

Gość gośćlolek
Ja wolę facetów dlatego że lubię być dymany w dupę i jaja tak fajnie dzwonią . Pa słoneczka :-)

Gość szry
pluje jadem na odleglosc - to dobre, kiedy odpowiedz jakze "plujaca jadem na odleglosc" jest podobnie stonowana co do poprzedzajacych ja zarzutow, zarazem bedacymi na te zarzuty sarkastyczna odpowiedzia, procz tego postawianiem paru pytan. czyli z terroryzmu praniem, gotowaniem i sprzataniem przechodzimy do calkowicie subiektywnych wiec niemiarodajnych opinii na temtach piszacych. genialne. jakze sprawnie i sprytnie pozbywasz sie w ten sposob problemu odpowiedzi na pytania zadane przezemnie. klekajcie narody. nalezysz do tych osob, ktore chronicznie musza miec ostatnie slowo, i z braku argumentow uzywaja prymitywnych zaczepek... to nie pytanie, to stwierdzenie, wyciagniecie oczywistych wnioskow na widok tego co wypisujesz. oczywiscie nadal nie narzekasz, tym bardziej nikogo nie oceniasz ani nie obrazasz, swietosc, niepokalanosc, niewinnosc wcielona. przeczytaj uwaznie, lala, bo nie bede sie powtarzal - lubie wysmiewac glupoty, twoje byly po prostu szczegolnie badziewne i anachroniczne. PRANIE ROBISZ:D moze jeszcze w drewniakach chodzisz i popiolem drewniana zastawe czyscisz, taka umeczona, oh jej, co za epos, jakze niedocenianiy, no co za niesprawiedliwosc, ilez to tytulow magistra wymaga nastawienie pralki? 5? 6? koniom warkoczyki zaplatasz? nauczylas juz jagne gesi panskie pasac? raczki na wojnie stracilas, zeby tak narzekac na wpierdzielenie zestawu warzyw i przypraw do gara z woda? co ty, sleczysz nad ta zupa, wszystkie babelki gotujacego sie wrzatku liczac? jakie to straszne, znajduja sie faceci potrafiacy mit o tytanicznej pracy, porownywalnej z wyprawa na czomolungme - jezdzie na sciereczce do kurzu - obalic jak domek z kart. HORROR! ZNIEWAGA! krwi, kurde, moze na stosie tego czarownika spalic:D no zrozumialbym, jakbys byla fleja, i takie sprzatanie raz na pol roku sie odbywalo. ale to niczyja poza twoja wlasna wina by byla, raz na 3-4 dni generalnie wystarczy, chyba ze jakies ciezkie uczulenie. ale trzeba z siebie robic ofiare umeczona, normalnie smierc gorsza niz ukrzyzowanie, a w dodatku nikt grzechow nie odpuszcza, swinstwo. bierzesz wszystko od tylnej strony, zamiast zmienic glupie zapatrywania na otaczajaca rzeczywistosc(ten gargantuiczny natlok obowiazkow, ach, mdlejesz...) czujesz sie obrazona, kiedy ktos odziera te twoja fantazje z jej uludy:D no i oczywiscie... kiedy mit sie roztrzaskuje z braw godnym "pierdut" trzeba jak joanna d`arc sie zachowac, zbroje przywdziac i szarzowac na znienawidzonego wroga:D sztandary wiecznoofiarstwa na pewno beda zwycieskie w starciu z ironiczym ukazaniem rzeczywistosci, byle caly swiat sie dowiedzial, jakaz to ofiara mopem wyczyscic podlogi, poswiecenie godne orderu virtuti militari, ktorego nikt przy zdrowych(tj wykazujacy te same umiejetnosci, tylko tej ohydnej meskiej, niegodnej plci) zmyslach docenic nie chce... czuj sie obrazona, prosze bardzo, nie przeszkadza mi to w dalszym nabijaniu sie z prezentowanej przez ciebie postawy:D ale zegnam, jeszcze faktycznie zrobie z ciebie ofiare, postaram sie zachowac jakis umiar, kolorowych snow:D

Gość gość
Mało_stanowczy wczoraj ten podstarzały pedał Misio1 znowu na forum.Pewnie kolejna olała go z jego renciną.Ten pajac jest nie do podrobienia.Pieniacz level hard

Gość gość
Ile jeszcze tych tematów o Polkach założycie?Jesteście nieudacznikami i zerami.Nic nie znaczycie.I nic wam te tematy nie pomogą.Dodam od siebie że Polacy są uszkodzeni psychicznie i mają ciągle problemy.Życie tylko psujecie i krew.Dlatego trafiacie na takie same przypadki jak wy ;) Pozdro

Gość gosclolek
gość 1.59 Hehe , jest następna kobieta :-) ale przestrzegam cię skarbie , Szr lubi jak mu sadzę pałą w kakao , jest taki męski aj aj aj

Gość gość
Lolek jesteś świetny :-P

Gość gość
Sami mizogini :-P

Gość gośćlolek
chodźcie do mnie skrzywione przez świat koteczki , ja wam dam rozkosz :-) Tylko niech któryś skoczy po wazelinę bom napalony :-)

Gość gość
Lolek wymiatasz :-P

Gość gość
Ja mam koleżankę z Ukrainy więc mogę napisać jaka jest fajna:-P Szuka faceta który jest bogaty bo z ona nie przyjechała do Polszy sztoby rabotać za najniższą krajową :-) Który chętny? A i zapomniałam o najważniejszym , ma chłopaka na Ukrainie i jak się już ustawi z jakimiś bogaczem to go ściągnie do Polszy hehe

Gość gośćkpg
Jako zimna Polka wolę Latynosów bo rozgrzewają nasze ciała aż się krew w nas gotuje , z rozkoszy ;-)

Gość gość
Ja też , latynoski kochanek może zdziałać cuda wianki , taki np Banderas albo Enrique Iglesias ;-)