Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego Polki są takie zimne, oschłe, prymitywne i generalnie brzydkie

Polecane posty

Gość gośćlolek
Kokietki moje kochaniutkie , zostawcie dla mnie Polaczków bo tylko ja Lolek mogę ich zaspokoić w 100 % Kobiety są zimne jak lód ^_^

Gość gość
Zawsze chciałam mieć koleżankę pedzia , Lolek zostań maj frend ? Pliss :-D

Gość Mało_stanowczy
Szary, autententycznie jestem pod wrażeniem Twojej elokwencji:) Dajesz czadu chłopie:)

Gość gość
Zgadzam sie z autorem a jestem kobietą. Kobiety w polsce zazwyczaj brzydkie nadasane i z kwaśna miną. Idzie taka myśli ze jest biewiadomo co zazwyczaj brzydka twarz, garbaty nos typowa polka

Gość gość
Jestem 30 lat po slubie, urodzilam się w Polsce, tu żyję cale zycie. Jestem piękną kobietą, ale jak ja ze sobą nie mogę wytrzymac. Te ukrainki są takie cudowne. Po co ten mój mąż się ze mną ozenil, z taką zza wschodniej granicy bylby na pewno szczesliwszy. Z całą pewnością by mial jeszcze wszystkie wlosy na glowie, bo przy pierwszym lepszym problemie cudowna ukrainka by Go od razu w dooope kopnęła i bylby szczesciarzem. A tak to ma mnie na glowie bez wlosow. Lojojoj.

Gość gośćchuflada
Dziewczyny, zetknelyscie sie w tym temacie dwoch dorodnych idiotuf i polemizujecie z nimi tylko po co? Zalosny szry i szczery heh. Siedzi taki gamon w fotelu i poerttoli ze pranie to nic bo jest pralka. Rence opadajo. Tlumacze tepaki moze cos dotrze do tych waszych zakutych pal. Ominmy domy w ktorych jest sluzonca albo suszarka elektryczna. Wiekszosc jej nie ma wiec pomowmy o wiekszosci. Wlaczamy pralke. Zaraz zaraz jelenie. Zanim to nastapi nalezy posegregowac pranie. Wasze skarpetki wykac z kosza i rozwinac zapelnic pralke wsypac proszek plyn... Start. I co? Czy wy jelenie wyciagacie z tej pralki koszulke i zapitalacie w niej do pracy? Trzeba te wszystkie szmaty rozwiesic. Jak wyschnal nalezy je... uprasowac. Biorac pod uwage, ze takich pralek przecietna rodzina wlacza trzy lub cztery tugodniowo to daje kolo 20kg szmat do orasowania. Bielizny najczesciej sie nie prasuje, nadal zostaje tygodniowo okolo 17 kg ubran do prasowania. Trzeba to poskladac i wlozyc do szaf. To jeszcze nie wszystko cwoki. Dzis wiekszosc kobiet pracuje wiec smialo mozna powiedziec, ze kobieta musi isc do pracy, zeby zarobic na proszek prond i pralke. Idac tropem waszej logiki smialo mozna powiedziec i wykpic wasza prace. Wszedzie jezdzicie autami, kluczyk przekrecisz i jedziesz. Nasi dziadkowie musieli kosic kosami trawe, karmic konia i ubrac zaprzeg dopiero wtedy mogli myslec o jakiejkolwiwk podrozy. Prawda, ze porownanie z dópy? Tak sie zastanawiam jak wielkim ignorantem trzeba byc, zeby pisac takie brednie. Zgaduje... panowie samotni? :) Jesteacie tak zajepisci w swoim mniemaniu, ze przyszlo wam frustracje wylewac na forach internetowych? Rzal.

8:50 „Tak sie zastanawiam” x Odpuść sobie. Po lekturze Twojego... nazwijmy to „tekstu” widać, że to nie jest robota na Twoją głowę.

Gość gośćchuflada
8:28 - po lekturze Twojego postu znam jeden z powodów, dla którego Twój mąż jest z Tobąusmiech.gif Miłego dniausmiech.gif Cc Moge sie mylic ale stawiam, ze w majtkach nosisz 5 cm max i stond ta niechec do kobiet. Powiem ci cos w wielkiej tajemnicy... Dobry pianista potrafi fajnie zagrac jednym malym palcem tlumoku. Bez pozdrowien .

Gość gośćchuflada
Masz racje to nie jest na mojom glowe za to na twojom glufke na pewno :D Nara

Gość gośćchuflada
Nie podlizuj sie, tracisz tylko czas ale jak chcesz to moge cie skontaktowac z jednom znajomom. Jej tez sie wydaje ze jest bardzo inteligętna, tworzylibyscie niezly duet :)W dodatku ty jestes od niej lepszy a w tym przypadku to zdaje sie nie bez znaczenia :P

Gość gość
Nie ocenia się książki po okładce. Tak samo nie powinno się oceniać przekazu po ortografii. Bo gdyby tak zamiast tekstu była wiadomość głosowa, to okazałoby się, że 8.50 mówi całkiem do rzeczy. Tak więc celem komunikacji jest ---> sens komunikatu dostarczony do odbiorcy, a nie ortografia.

Gość gość
ale Ci pojechała ale ma racje w 90%

Gość gość
szuflada, napisz jeszcze coś o tytule, w tym temacie.

Gość gość
To wyjedź na Ukrainę- tam będziesz miał pod dostatkiem pięknych ukrainek.

Gość gośćchuflada
Generalnie nie wchodze nigdy na tematy które sugerujá, ze 'wszystkie Polki'' albo kazdy facet'... nie wiem dlaczego weszlam na ten :) Moze jestem brzydka choc wielu facetom sie podobam a dla swojego Gacha jestem piékna :P Dla Niego tez jestem bardzo ciepla wiéc teoria w sumie z czterech liter. Szkoda tego w ogole komentowac :O Przy okazji chce podkreslic, ze osobiscie uwielbiam facetów i mam wsrod tej plci mnostwo znajomych. Bycie taboretem jak sami widzicie chocby w tym temacie nijak sie ma do plci czy innych schematow. Nim sie po prostu jest. Lub nie :P

Gość gość
Dziewczyny , macie rację , ja też się pod tym podpisuję obiema rękami . Po wpisach tych dwóch , wiemy już dlaczego są sami (samotni) ... Postawa , jaką sobą reprezentują , skłania mnie do jednego wniosku - dostali w dupę od kobiety i żadna ich nie chce haha Ich duże ego ma ukryć małego ptaszka haha

Gość gośćlolek
Ci dwaj są moimi słoneczkami :-P Szykuj się mało stanowczy bo szrek już idzie z wazelinką :-)

Gość gośćlolek
Ci dwaj są moimi słoneczkami :-P Szykuj się mało stanowczy bo szrek już idzie z wazelinką :-)

Gość gość
P********z kocopoły w dodatku huja wiesz.

Gość gość mi
Mało stanowczy spakowaleś się już ? Chodzą słuchy , że wybierasz się na Ukrainę hehe Jedź i nie wracaj bo nikt tu za Tobą nie będzie szlochał , chyba , że Lolek :-P

Gość jagaa1
Chuflada też tak myślę ;-) Samotne palanty będą dyskutować , o czymś , o czym nie mają w ogóle pojęcia . Dawno chyba nie bzykali i sperma odp*****la :-P Pozdrawiam ciepło wszystkie gorące i piękne Polki :-) Udanej majówki Drogie Panie :-*

Gość szry
te ciagle bajki o heroicznej epopei, jaka jest twoja, zapewne nawet nie codzienna; walka z kurzem na szafce z ksiazkami. robisz z siebie tylko posmiewisko, tak gargantuicznie przesadzajac z tym swoim poswiecaniem sie, pot, krew, lzy. do lasu nie zapomnij isc, drewna na opal narabac i w piecu napalic. etos, patos, na kazdym kroku walka z hordami demonow i ratowanie swiata, nie to co faceci. i przyszwenda sie cos takiego jak ja i nie ma zamiaru holdow lennych czolem o (zapewne zakurzona) posadzke czolem bic:D czemu ktokolwiek mialby sie dac nabrac na te bajki, jesli wie, ze sa bajkami? z fanatyzmem godnym religijnego terroru uparcie usilujesz wmowic innym bzdurki o tytanicznym wysilku, jaki wkladasz ty i inne istoty w tzw. obowiazki domowe, zmiana literek w nicku - cel ten sam, obrazanie, dehumanizacja tych, ktorzy te twoje fantazyjne "tezy" zderzaja niczym w akceleratorze z rzeczywistoscia. mozesz nick zmienic jeszcze 20 razy, wynik twojego zyczeniowego myslenia bedzie absolutnie ZAWSZE ten sam.

Gość szry
wchlujesz to pranie, zeby wyschlo? 20 kilo - no chyba lekko przesadzasz, ale tak czy siak, wiecej rzeczy generalnie sie nie prasuje, sa nawet po prostu takie materialy, polecam patrzec na metki. jedno moge przyznac - prasowanie potrafi pozrec najwiecej czasu, nie wiem kto wymyslil "byczki", ale ten wynalazek moglby nie miec miejsca w historii. samochod to nie perpetum mobile ze sztuczna inteligencja hal-a 2000 zdolna do samodiagnostyki. przed podroza nalezy sprawdzic stan paliwa, oleju, akumulatora, sprawnosc ukladu elektrycznego, stan obowiazkowego wyposazenia, niestety, samochod nie kuleje tak wyraznie jak kon. wieczna pasazerko, z rozumowaniem bycia zmechanizowanym na poziomie przedszkolaka. wlac w to trzeba... a tak, przeciez facet wydawac nie musi, od gnomow dostaje, jednorozce opony zmieniaja, przeglady techniczne robia, zyc nie umierac, bajki, dym, lustra, twoje kompletne oderwanie od realiow zaczyna byc dziwne. kto by sie przejmowal czesciami zamiennymi... pewnie abstrakcyjne dla ciebie pojecie. i tylko po nickach biegasz, usilujac jak najprymitywniej obrazic. zwykly trolizm uprawiasz, nie wiem, czy smiac sie czy plakac, widzac, jak sie sama ponizasz usilujac dokopac innym. juz powoli smieszna byc przestajesz tytlajac sie w tych swoich kalumniach

Gość gość
do kogo piszesz szry?

Gość gość
Ale biedny szry człowiek - może jakaś zrzutka na proszki dla chorego człowieka?