Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego Polki są takie zimne, oschłe, prymitywne i generalnie brzydkie

Polecane posty

Gość gość
Polki w swojej masie to straszne przeciętniary. Grube, brzydkie, z kartoflanymi nosami, odrostami, bezbiustne. Ładna to jest jedna na tysiąc może.

Gość gość
13:48 przestań tak mówić o swojej matce , ja w swoim środowisku takich nie mam ale widać że jesteś jakims ubogim dresem obracajacym się wśród karyn

Gość gość
Niestety jak patrzę po profilach na Facebooku to jest więcej spasionych knurow mężczyzn niż kobiet w młodym wieku

Gość gość
Dlaczego Polki są takie zimne, oschłe, prymitywne i generalnie brzydkie & W psychologii to sie nazywa 'przeniesienie'

Gość gość
jak widzę polkę to od razu szukam toalety, bo wymiotuję pół dnia. Mieszkam na szczęście w Nowej Zelandii, ale czasem się trafi jakas turystka z wysmarowaną mordę fluidem i kwadratowymi brwiami.

Gość gość
Te wysmarowane, z namalowanymi brwiami i glonojadem zamiadr ust to raczej blachary - niektórzy takie lubią. Aż tak dużo takich nie ma . Za to jak byliśmy w zeszłym roku w Hiszpanii na wakacjach to w hotelu było pełno Anglików- kobiet masakra (grube i wytatułowane- szczytem był wytatułowany orzeł na wielkim brzuchu).

Gość gość
18:23 , takich kobiet jest o niebo więcej w Europie południowej i krajach arabskich , w Polsce póki co "blachary" stanowią wyjątki

Gość gość
Polki są brzydkie.

Gość gość
Moj brat ma zone ukrainke i to jest masakra, morda jak u blachary brwi kwadratowe pazury jak u kocura brr jest wulgarna, zaklamana. Przyjechala z ncizym zlapala mojego brata na dziecko- znali sie moze z miesiąc jak zaszla w ciążę, od raz wielkie sluby na ukrainie za wszystko oczywiscie placi brat, teraz siedzi u niego na garnuszku i ciagle chpdzi wymalowana, fryzjer, kosmetyczka, pazury ciagle okropne, sklocila juz pol rodziny bo ciagle ma jakies roszczenia od wszystkich. Sklocila mnie z siostra, potem bratowa z siostra. Masakra jakas. Glupi brat.