Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie sprawdzić dom, mieszkanie przed kupnem ?

Polecane posty

Gość gość

Gdzie sprawdzić dom / mieszkanie przed kupnem ? Macie jakieś spoko miejscówki ?

Gość maddzia20
Jakiś czas temu trafiłam na serwis, który zajmuje się sprawdzaniem stanu faktycznego nieruchomości. Jego pracownicy jadą na miejsce, robią zdjęcia i opisują odległość do szkół, przedszkoli, sklepów, szpitali, komendy policji itd. Robią też wywiady z sąsiadami. Dzięki nim można dowiedzieć się wszystkiego o mieszkaniu na sprzedaż. Właśnie czekam na raport na temat lokalu, który chce kupić. Jestem pewna, że będę zadowolona z pracy serwisu. Jeśli chceszz niego skorzystać, to polecam https://www.homescanner.pl/ - dużym atutem jest też niska cena !

Gość gość
Niezła ta firma Homescaner - tylko jak im się to opłaca robić tak tanio ? Zresztą co nas to obchodzi, świetnie sprawdzają to warto korzystać, tym bardziej za taką kwotę, SUPER :)

Gość milenka659
No to chyba agent nieruchomości sprawdza prawda? Ja tam nigdy z żadnych stronek nie korzystałam, nie musiałam. w zasadzie niewiele robiłam bo większością spraw zajął się Eugeniusz Jaworski jak się przeprowadzałam do Warszawy. Tutaj masz jakby co do niego telefon 603 195 624