Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

najlepszy krem bez zbednej chemii jakiego uzywalyscie to ???

Polecane posty

Gość gość

czy znacie taki krem ktory jest naturalny w miare i jest naprawde super.

Gość gość
Nie znajdziesz takiego w sklepie, wszystkie ze wzgledu na przechowywanie maja konserwanty. Jezeli znasz tluszcze, ktore tolerujesz, daj sobie namieszac krem w aptece, np. z dodatkiem ziolowych wyciagow, nagietka, aloesu, itp.

Gość gość
szczerze? ja 2 razy na tydzien smaruję twarz CIENIUTKĄ warstwą oleju z awokado - kosmetyczny, nie spozywczy. robię maseczk idomowe - owsiane, lub z banana, z awokado wlaśnie tez. uzywam toniku, żelu myjącego firm "stosunkowo naturalnych". puder i podkład ale male ilości i nie codziennie. mam 34 lata, skórę bardzo ładną, wyglądam młodziej. aha nie palilam nigdy. apiję duzo wody, ale też i duzo kawy . alkohol - w weekendy, ale cydr lub wino, nic innego, żadne wódki i inne takie

Gość gość
a co myslicie o kremach sylveco i innych niby naturalnych?

Gość gość
Przyjemne ale za duzo nie zdzialaja, postaw na dobre serum z aktywnym skladem i wtedy daj na to krem, niech bedzie nawet Sylveco

Gość gość
Frigde, Antipodes - obie marki bardzo lubię. Z bardziej dostępnych cenowo fajne rzeczy ma Fitomed czy Sylveco np.

Gość gość
Babydream z Rossmana chroniący przed wiatrem i zimnem, używam od kilku lat przez cały rok. Mam po nim idealną cerę bez żadnych zmarszczek, a mam 40 lat. Skład idealny, bez chemii.